👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noside napisał/a:
Mylisz społeczniaka ze społecznikiem. A że jeszcze społeczniak ma dwa różne znaczenia, to pewnie Ci głowę rozsadzi.
Obawiam się że to ty masz za duże mniemanie o swoje wiedzy, więc nie myl wiedzy z inteligencją.
Facio w Nissanie to wyborca Rafała, a gość z kamerą to prawo i sprawiedliwość społeczna , dlatego wynik głosowania to 50:50

McQurwa napisał/a:
Facio w Nissanie to wyborca Rafała, a gość z kamerą to prawo i sprawiedliwość społeczna , dlatego wynik głosowania to 50:50
Idź na dwór.
morda tego spoleczniaka
majac taki ryj nic dziwnego ze w zyciu nic nie osiagnal i chce innym uprzykrzac zycie
majac taki ryj nic dziwnego ze w zyciu nic nie osiagnal i chce innym uprzykrzac zycie

patgaw napisał/a:
morda tego spoleczniaka
oho. gay alert. mamy eksperta od meskiej urody;d
Tępić karaluchy niszczące to miasto, u rodziców na środku pola rzepaku sobie parkujcie.
50 na 50 % jeśli chodzi o komentarze. Jak na wyborach. Każdy mądry a zapewne większość podobnie parkuje i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.
Jeszcze gdyby parkowali jak barany bez możliwości przejścia dla ludzi to może bym zrozumiał. Chcesz zmieniać świat to zacznij od siebie. Poza tym od tego jest policja. Nie podoba się to zgłoś a nie czekasz aż w końcu (i mam taką nadzieje) ktoś przyfasoli ci prosto w tą głupio mądrą łepetyne.
Pajacyka nawet nie odpalam by nie podbijać mu oglądalności. Osobiście żal mi takich nie mających niczego ciekawszego w życiu do roboty małych człowieczków.
Jeszcze gdyby parkowali jak barany bez możliwości przejścia dla ludzi to może bym zrozumiał. Chcesz zmieniać świat to zacznij od siebie. Poza tym od tego jest policja. Nie podoba się to zgłoś a nie czekasz aż w końcu (i mam taką nadzieje) ktoś przyfasoli ci prosto w tą głupio mądrą łepetyne.
Pajacyka nawet nie odpalam by nie podbijać mu oglądalności. Osobiście żal mi takich nie mających niczego ciekawszego w życiu do roboty małych człowieczków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie