Dnia wczorajszego. Trasa Bielsko Biała- Kraków.
Radiowóz na sygnale bardzo chciał wyprzedzić wleczące się samochody...
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-01-23, 9:55
500zl mandatu za niedostosowanie predkosci do warunkow panujacych na drodze,po czym zpowodowanie zagrozenia zycia i zdrowia,w ruchu ladowym
konto usunięte
2013-01-23, 10:25
konto usunięte
2013-01-23, 10:47
Widać, że ziomuś jakiś im chce pomóc.
Jeżeli policja jedzie na sygnale to z jakiegoś powodu, nie mogą tego nadużywać bo jest to rejestrowane. Za pewne jechali do wypadku. Nie ma co się dziwić, wczoraj wywaliłem z dachu swojego wozu z 3cm lodu, z szyb też. Skoro taki lód jest na samochodzie to na ulicy tym bardziej.
konto usunięte
2013-01-23, 12:05
Też miałem kiedyś taką sytuację tylko , że ja byłem na ich miejscu...Przejeżdżali i zapytali się czy pomóc - wyciągnęli mnie z zaspy

Więc drogie dzieci nauczcie się jednego - nie każdy policjant jest zły.
@masaj990 gdzie ty mieszkasz, przeprowadzę się
konto usunięte
2013-01-23, 12:31
ukSz
2013-01-23, 12:59
konto usunięte
2013-01-23, 14:02
Popieram cykadę, w wakacje bodajże jechałem z wujkiem do Bydgoszczy i na krajowej 5 zaraz za Świeciem na bocznej drodze Policjanci wpadli busem do rowu.Jako, że mieliśmy Nissana NP-300, zawróciliśmy na pompie, i wyciągnęliśmy chłopaków.
Tylko jedno zdjęcie ??? Klisza w telefonie się skończyła ?
cykada napisał/a:
Zawsze starałem się dystansować od tego, co czytam w komentarzach na sadistc.pl, ale jak widzę to co napisali przedmówcy to mnie krew zalewa! Ja osobiście pierwszy zatrzymałbym się i wziął ich na hol, bo może właśnie jechali do napadu, albo do kobiety, którą pijany mąż tłucze? Z całego serca życzę Wam, drodzy przedmówcy, by do Was też nie zdążyła policja przyjechać gdy banda dresów będzie tłukła Was na śmierć. Pula genowa rasy ludzkiej trochę się oczyści, amen.
Policja do napadu? Oni przyjeżdżają jak już jest po wszystkim łatwiej wypatrywać gimbazje z workami.
konto usunięte
2013-01-23, 18:13
Ja tam bym się do holowania nie pchał, osobówką nie za wiele bym zdziałał przy takiej nawierzchni.