Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
konto usunięte 2013-01-23, 9:55 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tomek2302 2013-01-23, 10:20 1
500zl mandatu za niedostosowanie predkosci do warunkow panujacych na drodze,po czym zpowodowanie zagrozenia zycia i zdrowia,w ruchu ladowym
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 10:25 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 10:47 3
Widać, że ziomuś jakiś im chce pomóc.
Jeżeli policja jedzie na sygnale to z jakiegoś powodu, nie mogą tego nadużywać bo jest to rejestrowane. Za pewne jechali do wypadku. Nie ma co się dziwić, wczoraj wywaliłem z dachu swojego wozu z 3cm lodu, z szyb też. Skoro taki lód jest na samochodzie to na ulicy tym bardziej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 12:05 4
Też miałem kiedyś taką sytuację tylko , że ja byłem na ich miejscu...Przejeżdżali i zapytali się czy pomóc - wyciągnęli mnie z zaspy Więc drogie dzieci nauczcie się jednego - nie każdy policjant jest zły.
Zgłoś
abrams90 2013-01-23, 12:20
@masaj990 gdzie ty mieszkasz, przeprowadzę się
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 12:31
Zgłoś
ukSz 2013-01-23, 12:59 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 14:02 1
Zgłoś
kszysztoff 2013-01-23, 14:24
Popieram cykadę, w wakacje bodajże jechałem z wujkiem do Bydgoszczy i na krajowej 5 zaraz za Świeciem na bocznej drodze Policjanci wpadli busem do rowu.Jako, że mieliśmy Nissana NP-300, zawróciliśmy na pompie, i wyciągnęliśmy chłopaków.
Zgłoś
Boober77 2013-01-23, 14:54 2
Zgłoś
herbalix 2013-01-23, 15:18
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-23, 16:15
Tylko jedno zdjęcie ??? Klisza w telefonie się skończyła ?
Zgłoś
chujciwcycki 2013-01-23, 16:32 1
cykada napisał/a:

Zawsze starałem się dystansować od tego, co czytam w komentarzach na sadistc.pl, ale jak widzę to co napisali przedmówcy to mnie krew zalewa! Ja osobiście pierwszy zatrzymałbym się i wziął ich na hol, bo może właśnie jechali do napadu, albo do kobiety, którą pijany mąż tłucze? Z całego serca życzę Wam, drodzy przedmówcy, by do Was też nie zdążyła policja przyjechać gdy banda dresów będzie tłukła Was na śmierć. Pula genowa rasy ludzkiej trochę się oczyści, amen.

Policja do napadu? Oni przyjeżdżają jak już jest po wszystkim łatwiej wypatrywać gimbazje z workami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 18:13
Ja tam bym się do holowania nie pchał, osobówką nie za wiele bym zdziałał przy takiej nawierzchni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem