Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:17
Majozen 2015-03-31, 22:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CichaWoda 2015-03-31, 23:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-31, 23:50 1
27 lat sam zarobil na siebie CIEZKA PRACA a tata prokurator ;d

sirred44 na początku miał hubkę i krzesiwo jak dorósł założył firmę, świetnie prosperującą, w wieku 27 lat posiada Kia Sportage z salonu, niby nic a jednak troche ponad przecietną krajową. sirred44 napisał że ma 27 lat.. dlaczego 44 ma w nicku ? Ciężką pracą zarobił... nie ma pojecia o ciężkiej pracy. Chyba że jego alfons ma niską prowizje.
Zgłoś
TheAndyboy888 2015-03-31, 23:59
Kasa nie idzie w parze z inteligencją
Zgłoś
uho82 2015-04-01, 0:12
@up właśnie mnie uświadomiłeś dlaczego jestem biedny.
Zgłoś
wilczekone 2015-04-01, 0:17 2
Zgłoś
billabong 2015-04-01, 7:30
ciekawe czy zagazowane....
Zgłoś
Superfunfel 2015-04-01, 7:54
Nie mam Porsche, syna w sumie też
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-01, 12:25
Nie pożyczaj synusiowi Porsche bo... nie mam ani syna ani Porsche
Zgłoś
Gizmolka 2015-04-02, 0:41
qwachu napisał/a:

Pokaż własne, a nie cudzymi się wysługujesz

moje nie są takie fajne
Zgłoś
sirred44 2015-04-02, 21:33
Cytat:

27 lat sam zarobil na siebie CIEZKA PRACA a tata prokurator ;d

sirred44 na początku miał hubkę i krzesiwo jak dorósł założył firmę, świetnie prosperującą, w wieku 27 lat posiada Kia Sportage z salonu, niby nic a jednak troche ponad przecietną krajową. sirred44 napisał że ma 27 lat.. dlaczego 44 ma w nicku ? Ciężką pracą zarobił... nie ma pojecia o ciężkiej pracy. Chyba że jego alfons ma niską prowizje.

A jak ktoś ma w nicku 888 to znaczy , że tyle ma lat ?
Jebnij Ty się w łeb czasem.
Alfonsa nie mam swojego , ale znam jednego .
I chwalił się , że Twoja stara dostała pełen etat i umowę o dzieło.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem