K🤬a nieeee
krawężnik uratował nam życie.
Wypadek w Olsztynie.
Calibra do kasacji, na filmiku nie widać, ale p🤬lnięcie było przednie.
Nie było bo materiał własny.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam jednorękich bandytów. Z takimi umiejętnościami trafi szybciej na cmentarz, niż Polska awansuje w rankingu fifa. Oby jechał sam, debil jeden.
Na łańcuch pójdzie pewnie, belkę wyprostują 5 kilo szpachli, nowy zderzak trochę sprayu jebną na maske jakiegoś orła i wystawią na alledrogo " SUPER OPEL CALIBRA FULL SZPRYCA EAGLE EDITION 250 koni " myślicie, że nie kupią ?
Chwalisz się czy żalisz ? Liczyłeś tu na aprobatę ?
konto usunięte
2013-06-21, 20:18
za moje miasto zawsze piwo, podbicie które tam jest nie miało znaczenia w tym przypadku, może troche opóźniło hamowanie, kierowca debil i tyle, nie da sie z taką prędkością w 303 wjechać
konto usunięte
2013-06-21, 20:25
Jak dla mnie to temu idiocie powinni odebrać prawo jazdy tylko na podstawie tego filmiku. Takich kretynów trzeba usuwać z dróg choćby nie wiem co.
Ale uśmiech do samego końca
konto usunięte
2013-06-21, 21:28
Powiem wam że pół biedy, bo płot w który wyje*ali kulturalnie, należy do Sali Królestwa Świadków Jehowy ;D
dresy sie bawią
banda z🤬bów
konto usunięte
2013-06-21, 21:41
Jedna oplowska kupa mniej
Ile wy na blacie mieliście?? Szkoda auta ale jak się nie myśli to tak jest.