📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

Wystarczy tylko sobie spojrzeć na tych ludzi wyglądają jak niedorozwinięci, mówią o tej swojej śmiesznej ideologii a nawet nie potrafią tego niczym poprzeć ,zwykle bazują jak już ktoś wcześniej wspomniał na opowiastkach równie rozgarniętych koleżków. To co pokazują na tych wszystkich filmikach to żałosne.Ścierwo i pospólstwo.

no fakt skrajna prawica to banda idiotów ale czemu do kompletu nie ma jeszcze lewackich bojówek? przecież każdy lewak to taki sam niedorozwój jak faszysta czy inny neonazi
Ale z tym zakazem pedałowania to nie jest takie głupie, przynajmniej prostestują i walczą z tymi ciotami.

@SworN
SHARP to - Skinheads against racist problem czyli bardziej lewacy niż patroci.
ps. myślałem , że chociaż tutaj nie będzie żadnej lewackiej propagandy.
SHARP to - Skinheads against racist problem czyli bardziej lewacy niż patroci.
ps. myślałem , że chociaż tutaj nie będzie żadnej lewackiej propagandy.

Wczoraj były marsze w wawie, jakoś nie usłyszałem żeby została wszczęta burda, ktoś został pobity przez tych "nazistów", to antifa zakrywała twarze i wykazała się wielką nietolerancją i agresją. Ale co ja tam wiem

Rhox napisał/a:
Wczoraj były marsze w wawie, jakoś nie usłyszałem żeby została wszczęta burda, ktoś został pobity przez tych "nazistów", to antifa zakrywała twarze i wykazała się wielką nietolerancją i agresją. Ale co ja tam wiem
![]()
zakrywamy twarze bo policja woli łapać nas i tolerować rasizm niż stanąć po właściwej stronie ... ale cóż jak to kiedyś powiedziane zostało...

a tak w ogóle to wiesz że to twoje "Good night left side" wzięło się od tego i jest marną podróbką wlepki Antify ??

Shaggy93 napisał/a:
zakrywamy twarze bo policja woli łapać nas i tolerować rasizm niż stanąć po właściwej stronie ... ale cóż jak to kiedyś powiedziane zostało...
Właściwa strona to ta narodowa. Lepiej bronić swojego narodu niż niszczyć go jak to robi antifa wprowadzając demoralizację(tolerancję) i inne patologie. Najlepiej tolerujmy każdego tak jak to robili Indianie w Ameryce Północnej a Polaków za 100 lat arabowie i czarni będą tylko w rezerwatach widywać. Wasza kochana tolerancja pogrąża już następne kraje na zachodzie a wy zamiast uczyć się od nich nadal prowadzicie swoją kampanię propagandową i chcecie też swój kraj przeobrazić w imigranckie getto.
Współczuję ci że należysz do antify. Pewnie twój ojciec cię więził w piwnicy a że był łysy to teraz nie przepadasz za podobnymi z wyglądu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie