Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-06-11, 17:52
Ja rozumiem przestepstwa z narkotykami, okradanie zlodziei, mordowanie pedofilow... Ale co k🤬a trzeba miec w bani, zeby wyrzucac smieci w lesie?
Zgłoś
MaciejSon 2013-06-11, 17:57 1
piwko za Wersalke, sam mam takiego, świetny samochód
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 18:24
Przez chwilę myślałem, że to kampania skierowana głównie przeciwko wyrzucaniu prezerwatyw w lesie.
Zgłoś
tepad.no 2013-06-11, 18:45
DUST DEVIL napisał/a:

Jak to kiedyś powiedział Raczkowski - komunie opieraliśmy się 45 lat, a zamerykanizowaliśmy się w 2 miesiące...

z deszczu pod rynne.

pozdrowienia z SE.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 18:47
Zlatan tak nisko upadł że musi dorabiać w ten sposób?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-06-11, 19:49
A najlepsze jest to że do tej pory taki 120 litrowy kosz , który zapełnia się 2 tygodnie panowie śmieciarze opróżniali za 12 zł .
Murzyńskiego c🤬ja w dupę każdemu kto wyrzuca śmiecie do lasu .

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 20:02
jakie c🤬jowe ryje i c🤬jowe auto... ale nie śmiećcie w lasach bo sarenki i dziki później zdychają
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-06-11, 20:08
Widać, że nikt tutaj nie płaci za wywóz śmieci, ani nie ma pojęcia ile podrożeje wywózka, ani też nie interesuje go ile trzeba będzie się p🤬lić ze śmieciami już za niedługo. Ja tam nigdy śmieci nie wyp🤬alałem, ale jak podrożeje x2, x3 to chyba k🤬a zacznę.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 20:28
Templariusz Mariusz napisał/a:

Widać, że nikt tutaj nie płaci za wywóz śmieci, ani nie ma pojęcia ile podrożeje wywózka, ani też nie interesuje go ile trzeba będzie się p🤬lić ze śmieciami już za niedługo. Ja tam nigdy śmieci nie wyp🤬alałem, ale jak podrożeje x2, x3 to chyba k🤬a zacznę.

Tak się właśnie zastanawiałem, kiedy pojawi się tępy k🤬s, wnoszący argument "po c🤬j mam płacić jak w lesie za darmo". Właśnie przez takich tępych sk🤬ieli, nie podpisujących umowy na wywóz śmieci, mamy takie zmiany w prawie.
A swoją drogą - płacę za 2 mieszkania i płaczę po nocach z tego powodu, jak to mają w zwyczaju cwaniaczki na podmiejskich blachach.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 21:03
gordonviet napisał/a:

Bardzo dobra reklama.
A dla ludzi wyp🤬alających śmieci w lesie powinna być bezwzględna kara finansowa. Za każdy kilogram odpadów - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyj🤬ie 2 worków to zniechęciłoby to jego podobnych mu frajerów do tego typu buractwa.

Polska to biedny kraj i ludzi nie stac na to aby placic juz prawie 5 dych za mieszkanca posiadlosci za wywoz smieci!! Nie pochwalam tego i sam nie praktykuje, ale jesli Wiesniaki z Wiejskiej dalej bedą robic co robia to nie bedzie sie czemu dziwic ze lasy stanal sie wielkim smietniskiem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-11, 22:59
gordonviet napisał/a:

Bardzo dobra reklama.
A dla ludzi wyp🤬alających śmieci w lesie powinna być bezwzględna kara finansowa. Za każdy kilogram odpadów - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyj🤬ie 2 worków to zniechęciłoby to jego podobnych mu frajerów do tego typu buractwa.

Ooo, witamy pana Rostowskiego. Gdzieś już słyszałem podobną gadkę:

Za każde 10km/h - 500zł mandatu. Jak ktoś by beknął kilka klocków za wyj🤬ie kilku fotek to zniechęciłoby to jego podobnych frajerów do tego typu buractwa.

Patrząc po blachach z reklamy, jest to Białystok - jeden z najbardziej biednych regionów w Polsce, a ty głupi k🤬sie chciałbyś, żeby każdy płacił 5 dych za wywóz śmieci? Nie popieram wywalania śmieci do lasu, ale zaproponowałbyś lepiej, żeby kilku frajerów z zarzadu miasta zaproponowało darmowy odbiór odpadów, zamiast tych 'kilku klocków więcej' pensji.
Zgłoś
mareczekzip 2013-06-12, 0:07
I Barry White mistrz.
Zgłoś
Dziamian 2013-06-12, 7:06
tataPszemka napisał/a:

jakie c🤬jowe ryje i c🤬jowe auto... ale nie śmiećcie w lasach bo sarenki i dziki później zdychają

a tata daje Ci Seicento czy c🤬j wie co że tak sapiesz
Zgłoś
gustav665 2013-06-12, 8:26
byłem przekonany, że to kolejna reklama amortyzatorów renault
Zgłoś
LaYoN1980 2013-06-12, 11:02
Najbardziej wk*rwiający fakt to to, iż do lasu śmieci wyp*erdalają bogaci ludzie, którzy mają wyj🤬y dom i samochód. Wielokrotnie byłem światkiem tego jak, ktoś z osiedla domków jednorodzinnych podjeżdżał pod śmietnik osiedlowy, pod blokiem i wypi*rdalał tam swoje śmieci. Skąpstwo i pazerność ludzi nie zna granic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie