Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:50
Ja to tylko wrzucam.

Wszelkie skojarzenia narodowościowe są całkowicie przypadkowe.

"W erze poprawności politycznej niektórzy ludzie wydają się nieświadomi tego, że przeczulenie na słowa może oznaczać ślepotę na rzeczywistość." – Thomas Sowell

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2022-09-21, 16:46 ]
bodzio204

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-przez-okno-wyrzucil-nawet-wanne...

ukryta treść

Zakrwawiony nagi mężczyzna wyrzucił przez balkon zlew, piekarnik, pralkę, lodówkę, a nawet wannę, po czym zaczął uciekać. Takie sceny w środowy poranek zszokowały najbliższych sąsiadów i mieszkańców okolicznych bloków jednego z krakowskich osiedli. Informację o zdarzeniu Interia otrzymała od zaniepokojonego czytelnika.
Do zdarzenia doszło na osiedlu Kliny na południu Krakowa. Mieszkanie na parterze w jednym z bloków zostało doszczętnie zdemolowane. Zaalarmowani przez czytelnika sprawdziliśmy sytuację na miejscu. Rzeczywiście, przed budynkiem znajdują się wyrzucone z mieszkania rzeczy: zlew, krzesła, szafka, piekarnik, a nawet pralka i wanna.
O sprawę zapytaliśmy policję.
- O godzinie 6 otrzymaliśmy zgłoszenie od pracownika ochrony osiedla o awanturującym się obywatelu Ukrainy biegającym nago, który niszczy wyposażenie budynku. Na miejscu zastano zgłaszającego, który oświadczył, że Ukrainiec uszkodził wyposażenie mieszkania - przekazał Interii mł. insp. Sebastian Gleń, rzecznik prasowy małopolskiej policji.

Jak się dowiadujemy, mężczyznę udało się odnaleźć całkiem niedaleko, "w rejonie budynku".

- 35-latek był nagi, wypowiadał się i zachowywał irracjonalnie - dodał Sebastian Gleń.

Jak ustaliła Interia, mężczyzna był także zakrwawiony. Jednak ze wstępnych ustaleń policji wynika, że sam pociął sobie dłonie oraz plecy. Zatrzymany został zabrany w asyście policji do szpitala.

Jak nieoficjalnie dowiedziała się Interia, zachowanie 35-latka wynika z jego problemów ze zdrowiem psychicznym.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
FourthIllusion 2022-09-21, 18:46 7
Jak zwykle polszmat i stek bzdur, pelen opis: Rozpoczął się okres wysiedlania Ukraińców z mieszkań przeznaczonych dla krakowskich rodzin z dziećmi. Obywatele Ukrainy dostali pomoc i mieli tylko do września tego roku możliwość mieszkania tam za darmo bez żadnych opłat. Nadmieniam, że są to mieszkania nowe, na nowo wybudowanym osiedlu, które zostały wyposażone i umeblowane w nowe sprzęty i meble dla Ukraińców. Wczorajszej nocy w podzięce za pomoc ktoś zdewastował mieszkania, powyrywał kaloryfery, a ogrzewanie w Krakowie już włączone, więc zalane zostały całe piony. Wanny i wszystkie urządzenia, które dostali na wyposażenie mieszkania wyrzucone zostały przez okna. To są zdjęcia z dzisiajszego rana. Dewastację ktoś rozpoczął w nocy. To dopiero początek, bo rozpoczyna się wysiedlanie, tak jak było w umowie. Tymczasowi mieszkancy wiedzieli o tym, że mają czas tylko do września. Wystarczająco, żeby móc stanąć na własnych nogach, znaleźć pracę i wynająć mieszkania jak krakowskie rodziny. Pomoc miała być dla matek z dziećmi, co było kłamstwem ponieważ zasiedli również tam mlodych mężczyzn, którzy mają teraz dużo siły aby wyrywać kaloryfery i i wanny. Wątpie aby kobiety z dziećmi były w stanie wanny i lodówki przenosić, więc domniemywam że to byli mężczyźni w liczbie mnogiej bo jeden człowiek raczej też nie były w stanie wziąść lodówki i wanny i ot tak wyrzucic sobie przez okno. link do calosci
Zgłoś
discoteq 2022-09-21, 18:48 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~tedwaha 2022-09-21, 18:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wlazidup-Krzysztof 2022-09-21, 18:52
większość tego typu wideo to fejki
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-09-21, 18:56 6
wlazidup-Krzysztof napisał/a:

większość tego typu wideo to fejki

sam jesteś fejkiem.

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-przez-okno-wyrzucil-nawet-wanne...
Zgłoś
tigerqaz 2022-09-21, 18:59 12
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-09-21, 19:02 5
tedwaha napisał/a:

A ty Henryczku onucofilu ty jeden co ty myślisz że ja Ukraińcem jestem?

Nie jestem "onucofilem", chyba sam zauważyłeś, że się wami brzydzę. Jestem rusofobem, nienawidzę każdego ścierwa ze wschodu (pedałów z zachodu zresztą też, ale to nie na temat).

tedwaha napisał/a:

Co ty będziesz mnie z własnego kraju wyganiał

Tak, wynocha!
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2022-09-21, 19:24 3
Zgłoś
~tedwaha 2022-09-21, 19:24 4
Już, już uciekam nienawidzący wszystkiego Henryczku

Nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy

hehehe udławcie się swoją nienawiścią dzbany
Zgłoś
Ramiell 2022-09-21, 19:25 3
Zgłoś
discoteq 2022-09-21, 19:27 7
tedwaha napisał/a:

Nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy ... hehehe udławcie się swoją nienawiścią dzbany

----------
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-09-21, 19:32 1
Poświęciłem 15 minut życia na przeczytanie komentarzy i utwierdzam się w przekonaniu, że Polacy z każdym pokoleniem są lepiej wykształceni a głupsi. Z takim podejściem to czeka nas rola nawozu historii
Zgłoś
Majchol 2022-09-21, 19:33 4
Zgłoś
Wiewór 2022-09-21, 19:38 2
Tak tak każdy Ukrainiec to patus, pijak, dezerter a każdy Polak to mąż stanu patriota pracujący.

Po pierwsze nie wiadomo nawet czy to Ukraińcy ani o co w ogole chodzi.

Moja pracownica przyjęła do siebie do domu trzyosobowa rodzine ktora uciekła pod ostrzałem.
Przyjechali i po miesiącu wszyscy znaleźli prace i wynajęli mieszkanie.

Znajoma przyjęła 13 osób z Ukrainy pod swój dach.
Zrobiłem dla nich zakupy żywności za 1000 zł bo uciekli o jednych gaciach.
Byli bardzo wdzięczni bo bez tego zarcia nie dali by rady.

Nikt nic nikomu nie zdemolował. Wszyscy bardzo dziękowali i było im wstyd ze ktoś im pomaga bo w przeciwieństwie do Polakow to jest narod który nie jest roszczeniowy i zna wartość pracy i pieniądza.
Zgłoś
~tedwaha 2022-09-21, 19:38 1
@discoteq

och tak, tak discoteq dzbanie o ciebie mi właśnie chodziło potuptaj jeszcze nóżkami ze złości
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem