Sztruks napisał/a:
Co ty p🤬lisz? Jakim prawem taki śmieć bije ludzi na ulicy? Ja mogę iść z palcem w dupie i nikt nikomu nie daje prawa mnie uderzyć
Ale o c🤬j ci chodzi, gdzie ja napisałem, że on ma takie prawo? Oczywiście, że j🤬y śmieć. Zgadzam się też, że nikt nie ma prawa cię uderzyć bez powodu. Jednak w praktyce świat wygląda inaczej i o własne bezpieczeństwo warto zadbać samemu. Puste p🤬lenie i wiara w ogólnie przyjęte zasady jak widzisz w tym wypadku nie zatrzymały jego pięści.
SławomirSulej napisał/a:
Mam nadzieję, że c🤬j na front pojedzie o kulach
Czemu?dzieciak ma nos połamany, nie nogi..
SQUOR napisał/a:
Dziwne, nawet w na takim zadupiu Rosji kamery monitoringu działają, a u nas gdy by się przydało jakieś nagranie to przeważnie monitoring nie działa...
Ten monitoring działa dla nas, ale już na Policji czy Milicji dziwnym trafem płyty znikają lub są zniszczone, samoczynnie...
Typa naj🤬 to mało. Przedmówcy proponowali wysłać takiego na front, może niech zdechnie od kuli dnia pierwszego i po chamie. Chciałem tylko napisać, że w mojej rodzinie był przypadek w latach dziewięćdziesiątych mój brat stracił syna od jednego podobnież takiego właśnie strzału na szczękę. Mój bratanek wracając z modelarstwa w domu kultury trafił na grupę chłopaków ot tak szli z naprzeciwka i któryś tak właśnie uderzył go pięścią w twarz powalając na ziemię bratanek niefortunnie upadł rozbijając potylicę. Obrzęk i krwiak mózgu był nie do powstrzymania, lekarze walczyli i chirurdzy prowadzili wielogodzinne operacje, niestety nie udało się jego życia uratować. Udało się zaś ustalić tożsamość sprawców, ponieważ należało to do ich zainteresowań, łaziło sobie ot tak towarzystwo chłopaków mieszkających na blokach i waliło w mordę napotkanych niewinnych ludzi. Kara zaś mało adekwatna co do czynu, bo sąd nie mógł ustalić jednego sprawcy, ponieważ wszyscy chojraki i cwaniaki płakali jak dzieci i zganiali na siebie który to uderzył bratanka i zabił, wyroki były śmieszne 8 lat, 4 lata dla dwóch gnojów ze spraw łączonych oraz po dwa lata w zawiasach dla reszty typków, jak to mówili śmiech na sali w sądownictwie polskim, a tragedia w naszej rodzinie i żal do dnia dzisiejszego.
SQUOR napisał/a:
Dziwne, nawet w na takim zadupiu Rosji kamery monitoringu działają, a u nas gdy by się przydało jakieś nagranie to przeważnie monitoring nie działa...
W Polsce nawet jak przyjdziesz z własnym nagraniem, to ci umorzą z powodu niewykrycia sprawcy
janusz_biznesu napisał/a:
Czemu?dzieciak ma nos połamany, nie nogi..
Dzieciak, to dziewczynka, jak byś nie zauważył. A c🤬j ruski, zj🤬y, kloc jest tam tylko jeden.
SławomirSulej napisał/a:
Dzieciak, to dziewczynka, jak byś nie zauważył. A c🤬j ruski, zj🤬y, kloc jest tam tylko jeden.
Dzieciak to dzieciak, jeden c🤬j.A poza tym baby to największe c🤬je....🤣Co do napastnika ,zgadzam się, niech zdycha w męczarniach..
SQUOR napisał/a:
W tym syfie- rosji wszędzie muszą być kamery, jak w Indiach. Musisz mieć wszystko udowodnione, a poza tym co widać? Że to ludzie a nie psy, w sumie kacapy to nie ludzie
SQUOR napisał/a:
Zobaczyłeś jedno zdarzenie z tysiąca i myślisz, że to norma. Idź na ulice i klepnij komuś pod kamerą to zobaczymy czy monitoring nie działa.
Kacapy to widzę jak czarni w USA
Ale jej jebnął haha co za dekiel
Ciekawe jaki teraz będzie na froncie waleczny
Gdzie teraz nie na tych kamer? Masakra.
DEADmanPL napisał/a:
Ale o c🤬j ci chodzi, gdzie ja napisałem, że on ma takie prawo? Oczywiście, że j🤬y śmieć. Zgadzam się też, że nikt nie ma prawa cię uderzyć bez powodu. Jednak w praktyce świat wygląda inaczej i o własne bezpieczeństwo warto zadbać samemu. Puste p🤬lenie i wiara w ogólnie przyjęte zasady jak widzisz w tym wypadku nie zatrzymały jego pięści.
Twoim tokiem myślenia, każdy ma chodzić po mieście wystraszony jak łania w tartaku, taki śmieć z miejsca powinien być zutylizowany, kolejny nie odważyłby się na taki wyskok, i świat byłby piękny ♥️