Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Nie spojrzał w lusterko
superuser • 2013-08-10, 9:31
Zdarzenie miało miejsce we Wrocławiu, skrzyżowanie Wiśniowa i Powstańców Śląskich. Kierujący Oplem nie zauważył mnie w lusterku i wyjechał na mój pas, przez co nie zdążyłem wyhamować. Nic mi nie jest, ale motocykl trochę pokiereszowany:
- zgięta kierownica
- skrzywiona klamka hamulca przedniego
- skrzywiona dźwignia hamulca tylnego
- połamana owiewka przednia
- skrzywiony licznik

Kamera Contour HD. Motocykl Kawasaki ER6N
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-11, 6:19 3
@hanys_ Podaj rejestracje, może kiedyś będziesz u mnie na stacji, zatankuje Ci za free i doleje 2x więcej wody niż zwykle Tak do baku

Jak sie już wygadałem... Na niektórych stacjach pod pistoletem są czarne 'guziki' - wiecie po co one są? Po naciśnięciu nic się nie dzieje, ale przy wykonaniu odpowiedniej że to tak nazwę kombinacji leje się woda z benzyna. Wystarczy małym palcem przesunąć do dłoni ten przycisk i wcisnąć - teraz mamy zamontowane blokady na pilot więc sposób nie przejdzie.

A to, że mechanik 100 metrów od stacji i pomoc drogowa 400m, to nie ważne. Ważne, że my zacieramy ręce, woda zaciera silnik a mechanik nam odpala część zarobku

Były skargi, była kontrola. Sami nalewali do analizy bo ktoś zgłosił oszustwo. Ekspertyza nie wykazała żadnych dziwnych zjawisk. Sprawdzili też kamery czy nie demontujemy sprzętu przed/po :}
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 8:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2013-08-11, 8:32
przemekzx6r napisał/a:

Jechal swiom pasem, i niema znaczenia tu jego predkosc, gosc w oplu wymusil na nim pierszeństwo, nie upewnil sie czy drugim pasem nic nie jedzie i zajechal mu droge! koniec kropka

No właśnie nie koniec, bo jeśli sekunde wcześniej wyskoczył zza tego czarnego i białego dostawczaka, które były za nim to sam sobie winny, bo kierowca przed nim widział, że ma wolny pas, a tu nagle tym samym pasem wyskakuj inny pojazd. Przypadkiem filmik akurat tak idealnie przycięty? Nie sądzę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 9:06 2
Ponawiam prośbę o wrzucenie dłuższego filmiku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 10:14
a kogo obchodzi czy jesteś cały??
Zgłoś
pakicito 2013-08-11, 10:29 2
Cytat:

Jak sie już wygadałem... Na niektórych stacjach pod pistoletem są czarne 'guziki' - wiecie po co one są? Po naciśnięciu nic się nie dzieje, ale przy wykonaniu odpowiedniej że to tak nazwę kombinacji leje się woda z benzyna. Wystarczy małym palcem przesunąć do dłoni ten przycisk i wcisnąć - teraz mamy zamontowane blokady na pilot więc sposób nie przejdzie.

A to, że mechanik 100 metrów od stacji i pomoc drogowa 400m, to nie ważne. Ważne, że my zacieramy ręce, woda zaciera silnik a mechanik nam odpala część zarobku

Były skargi, była kontrola. Sami nalewali do analizy bo ktoś zgłosił oszustwo. Ekspertyza nie wykazała żadnych dziwnych zjawisk. Sprawdzili też kamery czy nie demontujemy sprzętu przed/po :}

ale lejesz wodę
Zgłoś
MCL 2013-08-11, 10:54 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
donger 2013-08-11, 11:43 1
Zgłoś
oozyxak0o 2013-08-11, 11:46
Motocykliści są wszędzie. Trzeba uważać.
Zgłoś
kalboy92 2013-08-11, 11:50
Jesteście beznadziejni - znawcy co skuterkiem do sklepu dojeżdżają...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 12:23 6
Bądźmy dobrej myśli. Może następnym razem roz🤬biesz się skutecznie.
Zgłoś
Famiru 2013-08-11, 13:43
Kierowca opla nie miał włączonego kierunkowskazu.
Tumany do nauki!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 14:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 17:31
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-08-11, 18:52
Zmiana kierunku jazdy lub pasa ruchu

Art. 22.
Cytat:

1. Kierujący pojazdem może zmienić kierunek jazdy lub zajmowany pas ruchu tylko z zachowaniem szczególnej ostrożności.

4. Kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać, oraz pojazdowi wjeżdżającemu na ten pas z prawej strony.

5. Kierujący pojazdem jest obowiązany zawczasu i wyraźnie sygnalizować zamiar zmiany kierunku jazdy lub pasa ruchu oraz zaprzestać sygnalizowania niezwłocznie po wykonaniu manewru.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem