👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z pustego nawet Salomon nie naleje. a poza tym na drugiej fotce ma rozpuszczone wlosy i makijaz.
@Arthas21- jestem pewny że twoja panna ma małe cycki a w dodatku pewnie kontroluje ci komenty hehehe
To powinno być zakazane! Nie dość, że trzeba uważać na baby z fiutami to teraz jeszcze to! Usuńcie w piździec!

no i potem napalony zdejmuje stanik a tam nie wiadomo co , i fiut nie staje
Przypatrzyłem się i stwierdzam fejk! To są dwie różne dziewczyny. Jedna jest grubsza, minimalnie, ale widać.

Dziękuję Ci wszechświecie za moje E, żyje mi się lepiej, serio

Ufff, jak dobrze, że ja nie muszę działać tak "ze skarpetkami"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie