Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-11, 21:59 3
@wiesiors4

Wiesz, może i mógłbym się z Tobą zgodzić, ale powiedz mi, dlaczego zawsze jest tak, że "to nie my, to oni"? Dlaczego zawsze ktoś próbuje się wytłumaczyć? Przecież ten Marsz Niepodległości z zasady nie jest pokojowym. Niech ktoś mi powie, że kibole w kominiarkach idą tam w celu pokojowym? Nie róbcie z ludzi idiotów. Ja wiem, że wielu było tam normalnych ludzi, może i cele niektórych były podniosłe, no ale wyszło, jak zawsze. Totalna żenada.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:00 2
W marszu wzięło udział co najmniej 50000 osób. Niech rozróbę robi 1000 debili. To nadal tylko 2% ze wszystkich ludzi chcących uczcić to święto. Media kręcą grupki po maksymalnie 50 osób bo to elegancko się mieści w kadrze.

Łatwiej podbić oglądalność pokazując wybryki niewyżytych baranów niż marsz kilkudziesięciu tysięcy normalnych osób. Łatwiej pisać "autorytetom" internetowym o czymś co widzieli tylko w TV. Łatwiej wcisnąć bajkę pokazując tylko to co się chce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:06 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:11 3
Mycoplasmatal, tak, a antifa zupełnie przypadkowo miała koktajle mołotowa pewnie znaleźli je na dachach budynków, które bezprawnie zajęli
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:24
wiesiors4 napisał/a:

Jeśli mamy unifikować, to uogólniajmy mniejszość do większości. W tym przypadku 300 kretynów było tylko 0,5% uczestników marszu (jeśli już liczyć ich jako uczestników bo dla mnie nimi nie byli). Nie wiem, czemu 50 tysięcy osób ma odpowiadać za bandę 300 idiotów?

Ale tych 300 idiotów robi różnicę. Idą pod hasłem "Marszu Niepodległości". To nie był marsz "300, których się odłączyło".

wiesiors4 napisał/a:

Marsz jak najbardziej jest pokojowy, ale działania niektórych osobników nie. Widzisz, to nie tak. Dlaczego patrzysz na NORMALNYCH uczestników marszu przez pryzmat 300 idiotów?

Nie patrzę. Tak, jak pisałem wcześniej, wiem, że większość ludzi idących w tym marszu, to normalni Polacy. Niestety kilkaset osób zepsuło, jak co roku zresztą, całą zabawę.

Nasuwa mi się tylko jeszcze jedno pytanie: dlaczego kibole i inni debile idą właśnie w Marszu Niepodległości, a nie pójdą np. z prezydentem? Czyżby było ciche przyzwolenie na takie zachowania?
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:24
@wiesiors4
Jest filmik na którym widać, jak typy odłączają się od marszu i przebijają przez straż.
Co do organizatorów, to oczywiście, że mieli dobre intencje ale niestety... Ruch Narodowy powinien jasno odseparować się od kiboli, bo jak widzę tych pseudokibiców Cracovii, Legii, Wisły, Lecha na marszu niepodległości, którzy pojawiają się by wszcząć rozróby, to mnie krew zalewa.
Zgłoś
feranos 2013-11-11, 22:26 5
@zielak300 zapakowała Mam gołąbki i krem z pieczarek, a co to jakiś wstyd? Ciekawe podtekst "obywatela internetu" z zabitej dechami wiochą, który udaje "jedyne sprawiedliwe w walce z domowymi przetworami" czy może mieszkańca WARSZAWY no, bo dla tak zajebistego i w ogóle najlepszego miasta to jedna wielka litera to za mało. A często tak masz, że gówno cię obchodzi merytoryka wypowiedzi tylko szukasz do czego się przysrać?
Mało ambitna wypowiedź.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:39 11
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 22:46 4
Samochody też "prowokowały":

Zgłoś
orwell14 2013-11-11, 22:47
@up

Że wasza frekwencja z przed 2 dni spowodowała u ciebie ostry ból dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 23:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 23:26 1
Zgłoś
eNeRgOo 2013-11-12, 0:35 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem