👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No wepchnał się trochę za mocno. Ale nie ma co mordy lać za to

ale jak sie nie wepchniesz, to nie skrecisz gdzie chcesz. Wiadomo, że jak wyjeżdżasz np z parkingu i skręcasz w lewo na najbliższym skrzyżowaniu, to musisz pokonać ze 3 pasy, trzeba się wepchnąć, nie ma innej możliwości
babycow napisał/a:
to przestan jezdzic...
Zdasz prawko sam zabaczysz

Gregorioo "No wepchnał się trochę za mocno. Ale nie ma co mordy lać za to " Zgadzam się z tobą w pełni, gdy za takie coś zawsze się trzaskali, to np. w Krakowie nikt by nie jeździł tylko każdy by się nap🤬lał na drogach.
tyle filimkow z rosji i ani razu nie widzialem zeby ktoryś atakowany mial gaz pieprzowy przeciwko takiej cholocie

Bo się k🤬a wpuszcza jak ktoś chce pas zmienić, ale polaczki tak samo jak i ruskie zmuszają do takiego wpychania na siłę
Brind'amour napisał/a:
Raz wysiadłem z auta. Bylem na namalowanym liniami rondzie. Oczywiscie korek a jakis debil wymyslil ze pojedzie srodkiem. Ustawil sie i ... zaczął trabić. Wiec wysiadłem i wytlumaczylem mu ze jest w srodki ronda.
Pewnie by sie rzucal ale jestem dosc duzy chlopak choć ogolnie spokojny. Moze jakby wysiadł i jeszcze sie rzucał to by do czegos doszlo. Ale to pewnie byłby nowy materiał na sadola
Ale chwalisz się czy żalisz?
Ale co mam sie chwalic ? Skoro koles łamie przepisy, trąbi i macha rękami to co zrobisz ? Przeprosisz go ?
Po prostu stwierdzam, że troche rozumiem kolesia ze wyszedl z tego auta. Czasem sie mozna wk🤬ić.
Po prostu stwierdzam, że troche rozumiem kolesia ze wyszedl z tego auta. Czasem sie mozna wk🤬ić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie