I dlatego tez mam kamerke:) Ale jak do tej pory nagrywaly sie moje popisy i wymuszenia:)
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
J🤬e cwaniaczki, k🤬a jak ja bardzo jestem za karą co najmniej j🤬ej chłosty dla takich wymuszaczy
Pieprzona dz🤬ka, mało jej że jeździ autem do którego nie powinna mieć nawet prawa zaglądać, to jeszcze próbuje wyciągnąć forsę od uczciwych ludzi...
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.

W niemczech turki robią to samo. Siedzi po kilku w aucie i wypatrują samotnego kierowcy. J🤬e brudasy
ja pierdziu
kto podpowie jak sie taka kamerka nazywa
plis
mój gg 39039794
kto podpowie jak sie taka kamerka nazywa
plis
mój gg 39039794
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks

jakie buractwo mieknie ? a co oni niby zrobili ze mieli mieknac ?? ten filmik to gowno jest , i nie ma w ogóle przekazu zadnego , co innego jak by z przodu wysiadl dres pokazowo agresywny i by przeprosil kiedy zobaczyl kamerke ale takie cos ? z czego wy sie cieszycie
i jeszcze k🤬a ich tak puścił?! albo wyk🤬ić każdemu w ryj za takie coś, albo kazać płacić. ja nie rozumiem toku myslenia niektórych ludzi...
omenomen
dzienks
dzienks
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
lukasso00 napisał/a:
jakie buractwo mieknie ? a co oni niby zrobili ze mieli mieknac ?? ten filmik to gowno jest , i nie ma w ogóle przekazu zadnego , co innego jak by z przodu wysiadl dres pokazowo agresywny i by przeprosil kiedy zobaczyl kamerke ale takie cos ? z czego wy sie cieszycie
ciężko jest zrozumieć będąc takim samym burakiem