co za k🤬a połączyła Polaków z brakiem kultury? te sk🤬ysyny już od dzieciaka uczą, żeby wstydzić się swojego obywatelstwa? jakbyśmy mieli się czego wstydzić
zresztą, w obwodzie kaliningradzkim, czy tam Królewcu, wypalają na potęgę...u nas sporadyczne przypadki. I zdz🤬ko latem że nie można wysiedzieć na zewnątrz bo komary chcą ci wleżć nawet do dupy
Ten cały kaliningrad to będzie z pół mazowieckiego czy nie bardzo? A łªczenie pl z brakiem kultury- zerknij do lustra, albo podziękuj np tirowcom
J🤬 zwierzęta! Co za syf wypad na wiochę z tym!!!
j🤬 twoją matke
co za k🤬a połączyła Polaków z brakiem kultury? te sk🤬ysyny już od dzieciaka uczą, żeby wstydzić się swojego obywatelstwa? jakbyśmy mieli się czego wstydzić
zresztą, w obwodzie kaliningradzkim, czy tam Królewcu, wypalają na potęgę...u nas sporadyczne przypadki. I zdz🤬ko latem że nie można wysiedzieć na zewnątrz bo komary chcą ci wleżć nawet do dupy
no jak ty chcesz się ruskimi inspirować to możesz już wyp🤬alać tam do nich od razu

Każda ofiara jest mi miła, nawet paloną żabą nie pogardzę.
Jesteś zwykłym zwyrodnialy dobrze jebnietym z🤬bem...
J🤬 zwierzęta! Co za syf wypad na wiochę z tym!!!
Ty hooyu niech CI matke ruskie zaciaza znowu to bedziesz mial kacapa brata do pogawariszowania a nie tutaj mi obrazasz zwierzeta.
Pal licho, że jakby dzieci wstały i wróciły ze szkoły, to by to wbiły na główną, ale k🤬a mierzi mnie takie k🤬a p🤬lone p🤬lenie, że tamto suche a to k🤬a GŁÓWNA SADOLA jaśnie państwo.
Jaja sobie ususz modzie a nie tematy wrzucane przez sadoli bez ich oceny.
Bo z oceną sadoli, to połowa tematów Pinkmana, Halmana Edka i Flodzi vel Pener pszczółka hitlerowska vel udaję babę na sadolu jest do wyj🤬ia.
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie