Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2022-03-17, 23:45
masiur napisał/a:

co za k🤬a połączyła Polaków z brakiem kultury? te sk🤬ysyny już od dzieciaka uczą, żeby wstydzić się swojego obywatelstwa? jakbyśmy mieli się czego wstydzić
zresztą, w obwodzie kaliningradzkim, czy tam Królewcu, wypalają na potęgę...u nas sporadyczne przypadki. I zdz🤬ko latem że nie można wysiedzieć na zewnątrz bo komary chcą ci wleżć nawet do dupy

Ten cały kaliningrad to będzie z pół mazowieckiego czy nie bardzo? A łªczenie pl z brakiem kultury- zerknij do lustra, albo podziękuj np tirowcom
Zgłoś
Draxs 2022-03-17, 23:57 1
TyCioto napisał/a:

J🤬 zwierzęta! Co za syf wypad na wiochę z tym!!!

j🤬 twoją matke
Zgłoś
Clarx 2022-03-18, 3:41
masiur napisał/a:

co za k🤬a połączyła Polaków z brakiem kultury? te sk🤬ysyny już od dzieciaka uczą, żeby wstydzić się swojego obywatelstwa? jakbyśmy mieli się czego wstydzić
zresztą, w obwodzie kaliningradzkim, czy tam Królewcu, wypalają na potęgę...u nas sporadyczne przypadki. I zdz🤬ko latem że nie można wysiedzieć na zewnątrz bo komary chcą ci wleżć nawet do dupy

no jak ty chcesz się ruskimi inspirować to możesz już wyp🤬alać tam do nich od razu
Zgłoś
Pawellawski 2022-03-18, 5:24
Jak dla mnie to tak jak kolega napisał wcześniej... Na wioskę z tym.... Ale ktoś miał fajny pomysł z tymi ŻULAMI... PIWKO DLA NICH I ZA ICH ZDROWIE... aby zdążyli sp🤬olić z tych wypalanych traw.
Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2022-03-18, 7:34
PanBukTwój napisał/a:

Każda ofiara jest mi miła, nawet paloną żabą nie pogardzę.

Jesteś zwykłym zwyrodnialy dobrze jebnietym z🤬bem...
Zgłoś
Tetrix 2022-03-18, 8:15 1
TyCioto napisał/a:

J🤬 zwierzęta! Co za syf wypad na wiochę z tym!!!

Ty hooyu niech CI matke ruskie zaciaza znowu to bedziesz mial kacapa brata do pogawariszowania a nie tutaj mi obrazasz zwierzeta.
Zgłoś
zwierzak30 2022-03-18, 10:15

Pożary są nieodłączną formą "recyclingu" w naturze.
Zgłoś
raistpol 2022-03-18, 11:44
k🤬a mać, temat zlatuje mi do sucharów, po widzimisię jaśnie moderatora, bo od godziny 5 rano do 7 uzyskało tylko 5 piw.
Pal licho, że jakby dzieci wstały i wróciły ze szkoły, to by to wbiły na główną, ale k🤬a mierzi mnie takie k🤬a p🤬lone p🤬lenie, że tamto suche a to k🤬a GŁÓWNA SADOLA jaśnie państwo.

Jaja sobie ususz modzie a nie tematy wrzucane przez sadoli bez ich oceny.
Bo z oceną sadoli, to połowa tematów Pinkmana, Halmana Edka i Flodzi vel Pener pszczółka hitlerowska vel udaję babę na sadolu jest do wyj🤬ia.

podpis użytkownika

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
lesku73 2022-03-21, 1:02
O nie podpalanie traw trzeba poprosić samych strażaków, oni sami podpalają żeby mieć jak najwięcej wyjazdów bo za to kasa jest, pracuję z takim co kilka lat temu na wsiach podpalał trawy a potem sam je gasił.
Zgłoś