Cytat:
Jak się studiuje jakieś "ch*j wie co" to owszem, pracy nie ma. Nie wiem o co Ci chodziło z tym, że nauka jest dla cwe*ów i ciot, ale jeśli chciałeś obrazić ludzi uczących się to ssij pałe ch*ju.
Naucz się k🤬a czytać ze zrozumieniem, przecież typ właśnie cisnął tym, co mówią, że nie trzeba się uczyć. I k🤬a tacy debile studiują i się jeszcze wymądrzają. Wiem, że studiujesz kierunek techniczny, ale języka ojczystego też trzeba się nauczyć

Jak ktoś chce się czegoś nauczyć to chodzi cały czas do szkoły, jak ma w dupę edukacje, a mamusia go wysłała na studia bo się op🤬lał w domu to kończy na poprawkach pod koniec semestru. A później zdz🤬ko, że roboty nie ma - bo c🤬ja się nauczył. Ja osobiście olałem studia i w ogóle nie poszedłem, bo prawdę mówiąc byłbym tym drugim typem, co c🤬ja robi, byle mieć wyższe wykształcenie, a tak przynajmniej kilka lat będę już miał przepracowane...
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
Aj i c🤬j Ci do tego, spinasz zwieracze bo sam jak ten frajer łazisz do szkoły codziennie zamiast korzystać z wolnego czasu i zdać wszystko z semestrem, frajer ze sweterkiem w serek
Moreq napisał/a:
Ja chodzę na studia właśnie tak jak gada ten koleś i c🤬j w dupę leszczom co łażą cały semestr, c🤬y j🤬e.
Misiu tobie c🤬j w dupe, bo nawet nie wiesz jak wiele rzeczy cie omija. Nawet jak masz gówniane studia to samo obcowanie z kadrą edukuje...