Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Martiniquaa 2013-07-10, 13:14 1
Dla wszystkich hejterów jeździectwa kij wam w oko. Niestety cała ta sytuacja z przeszkodą to jego wina, bo źle odliczył odskok (koń uderzyłby przednimi kopytami w przeszkodę, a tak to wyłamał i odmówił skoku ). Ale szacun za starania bo nie wiem czy po 17 latach spędzonych w siodle bym tak potrafiła.
Zgłoś
sauerps 2013-07-10, 13:27 1
millermiller napisał/a:

akcja 0;50 ... sory jaka akcja?

a co okulary Ci zaparowały?
Zgłoś
prisonerhatred 2013-07-10, 14:36
chciał założyc koniu "trójkąt"
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 16:17
co za c🤬l, konia tylko męczy, powinien w p🤬dę dostać, a nie oklaski
Zgłoś
takija 2013-07-10, 19:44 1
MonroeHutchen napisał/a:

co za c🤬l, konia tylko męczy, powinien w p🤬dę dostać, a nie oklaski

Naprawdę uważasz że on sie tym zmęczył?....
Zgłoś
Vampirzyca100 2013-07-10, 23:55
Martiniquaa napisał/a:

Dla wszystkich hejterów jeździectwa kij wam w oko. Niestety cała ta sytuacja z przeszkodą to jego wina, bo źle odliczył odskok (koń uderzyłby przednimi kopytami w przeszkodę, a tak to wyłamał i odmówił skoku ). Ale szacun za starania bo nie wiem czy po 17 latach spędzonych w siodle bym tak potrafiła.

Święta prawda
Jeździectwo to trudny sport i niestety zazwyczaj wina jest po stronie jeźdźca. Jeździec uczy się całe życie. A kto nie całował piasku, nie pozna jeździectwa blasku !
A amazonki mają zajebisty tyłek i nogi Wiem, bo sama mam 2 konie i widzę, jak to działa.
Kolejna rzecz... Śmierdzą? Nie śmierdzą ? Koń jeśli jest zadbany to specyficznie pachnie, nie śmierdzi. Ale w sumie po co ja mam się wysilać, skoro zaraz jakiś tłuk, nie widzący pewnie ani razu konika z bliska ( bo się boi zapewne ) zaraz mnie zjedzie?
Zgłoś
conrad89 2013-07-11, 0:05
Płeć amalthea
bo gdyby mu się udało, to by miał punkty karne, ale mógłby kontynuować, upadek konia lub jeźdźca to eliminacja

ale show pokazał

powiedz to koniowi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem