Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darek1234 2025-06-22, 20:38
Traba napisał/a:

Dać debilom bez wiedzy elementarnej techniczne zabawki.
Jak byli tam Anglicy to jeszcze jakoś funkcjonowało I pracowali na wielkość Królestwa. Teraz to mega bogactwo I debilizm w jednym

No tak, debilizm... Mocarstwo atomowe, loty w kosmos, najlepsi informatycy na świecie... Faktycznie, debilizm...
Zgłoś
ptanska1994 2025-06-23, 0:34
Czemu w drugim pomieszczenia najpierw pojawił się ogień?
Zgłoś
pSTANLEY 2025-06-23, 2:06
Latissimus napisał/a:

Idiotka poj🤬a, trzeba bylo na dwór butle

Ja bym pewnie starał się zagiąć wąż i zakręcał butlę bo tam nie ma jakiegoś dużego ciśnienia, ale baby w takiej sytuacji to tracą rozum. Kiedyś przewierciłem rurkę od centralnego przewieszajac grzejnik (co za c🤬j puścił ją na dokładne takiej wysokości na jakiej były uchwyty do grzejnika?) i zaczęło się lać. Moja żona, niby wykształcona rozważna kobieta a wpadła w histerię jak te baby z krajów 3 świata co tu drą ryje na co 2 filmiku. Ja w tym czasie poszedłem do garażu po młotek, rozj🤬em ścianę, przeciąłem rurkę żeby mieć równe krawędzie i zatkalem palcami a potem ją instruowałem co ma mi przynieść żeby to naprawić. Wylały się może ze 3 litry, a był to grzejnik na dole, które szybko starłem kocem który był obok. Gdybym był tak opanowany jak ona to pewnie musiałbym zrywać drewnianą podłogę bo by wylała się tam cała woda z co.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-23, 2:38
Kiedy pojawił się płomień w drugim pomieszczeniu, to pomyślałem, że będą skwarki, a tutaj im nawet ciuchy nie do końca popaliło.
Zgłoś
Snajkers 2025-06-23, 10:10
drjosefmengele napisał/a:

przynajmniej mieszkanie wysterylizowane od smrodu hindusów

Ta, a robale dalej zap🤬lają po ścianach, patrz 2min 43s
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-06-23, 10:42
Ognisty podmuch
Zgłoś
darek1234 2025-06-23, 21:09
SpalonyŻymianin napisał/a:

W sumie racja- promil bo promil ale jest. Trochę jak z twoim właściwie funkcjonujacym fragmentem mózgu. Niby niewiele ale tlen i przestrzeń marnujesz.

W gimnazjum uczą takich głupich odzywek?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-23, 23:45
Może ich własny smród zagłuszył ten charakterystyczny zapach dodawany do gazu
Zgłoś
CouldU 2025-06-24, 7:49
kurdeee napisał/a:

Kurde dwa bieguny się styknęły i doszło do zapłonu... Hahaha

Dwa bieguny zidiocenia
Zgłoś
Traba 2025-06-24, 21:53
darek1234 napisał/a:

No tak, debilizm... Mocarstwo atomowe, loty w kosmos, najlepsi informatycy na świecie... Faktycznie, debilizm...

No patrz, a większość, podkreślam WIĘKSZOŚĆ na wsiach bawi się krowim gównem, nacieraja gęby Ich moczem a drewniany ustęp do srania to dla nich statek kosmiczny którego podkreślam Większość!!! Nie widzeniala na oczy!

A z tymi informatykami to nie przesadzaj. Mam znajomków w różnych korpo programistycznych. Hindusi to sa leserzy I debile tak jak powiedziałem na wstępie. Robota jak się ich ma w zespole trwa 20x dłużej! To bez wyjątku! A wiedzę to mają taką jak Ja kiedy przeczytałem! Nie praktykowałem książkę I programowaniu.
Rząd dopłaca do zatrudniania tym dużym firmom to biorą tych hindusów w pakietach po 1000. W większości są to znajomi królika.
Zgłoś
Jekbe 2025-06-24, 23:15
ale to pięknie p🤬lnęło
Zgłoś
Aonoyoru 2025-07-02, 12:11
Fajnie widać różnicę proporcji gazu i tlenu w dwóch pomieszczeniach. Mniej tlenu = gaz zapala się wolno. W odpowiedniej proporcji pali się wybuchowo

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś