👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nathaniel.demerest napisał/a:
A to dobre, ekstremista islamski będący satanisto.
Stwierdzam, że jesteś idealnym kandydatem do TVNu
Poza tym widzisz obręcz wokół tamtej gwiazdy?
Pentagram dzieli się na biały i czarny. Tylko czarny jest znakiem Bafometa-satanistyczny. Poza tym nie musi być wcale wpisany w okrąg.

dionizodoros napisał/a:
Jakie masz prawo mówić, że media są zmanipulowane? Skąd ty czerpiesz informacje, które gruntują twoje stanowisko antysemitofila? Czemu jedne informacje mają być pewniejsze od innych?
OK. Masz rację.
Staję się w tej chwili obiektywny. Chcę wyrobić sobie zdanie o wojnie izraelsko-palestyńskiej. Ze względu na to że być może dojdzie do wojny i polska jako sojusznik nato, paktów i innych weźmie udział w tym to chcę wiedzieć o co będą walczyć żołnierze. Izraelczyków już wysłuchałem i teraz wiem że palestyńczycy ich atakują. Teraz czas na wysłuchanie drugiej strony.... i chyba na tym skończymy. A może w Polskiej telewizji jest wywiad z palestyńczykami a ja o nim nie wiem. Wskaż Ty mój obiektywny i sprawiedliwy przyjacielu kanał na którym owy wywiad był. Z chęcią go obejrze a jeśli to będzie na TVNie i z prezydentem Iranu to już w ogóle przyznam Ci rację i przeproszę. O Najsprawiedliwszy wśród narodów.

@ up
Polska nie weźmie nigdy w tego typu wojnie udziału. Są wywiady z Palestyńczykami.
Polska nie weźmie nigdy w tego typu wojnie udziału. Są wywiady z Palestyńczykami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie