👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Masturbator18 przed zainteresowaniem się p🤬dokiem
Masturbator18 po zainteresowaniem się p🤬dokiem

Masturbator18 po zainteresowaniem się p🤬dokiem

ellsworth napisał/a:
Jest trzecie dekada dwudziestego j***nego pierwszego wieku, do ciężkiej k***y nędzy!
I co z tego? To jest tylko wiara w magię dużych liczb. My mamy taki rok, hindusi 5 tysięcy coś tam, a Majom skończył się kalendarz w 2012 roku mierzonego wg naszego sposobu.
Uczucia, żądze, psychika, potrzeby ludzi są ciągle te same.
Zmieniła się tylko i aż... technika.
Jak Ci się urodzi dziecko i podrzucisz je do dżungli murzynom na wychowanie to zostanie analfabetą i prymitywem nawet gdyby rodzice byli geniuszami.
RoboCat napisał/a:
Naciaga to on tych wszystkich debili na kase a nie noge
Pytanie czy mu płacą?
Dżizus qrwa krajst, czy naprawdę są jeszcze tacy ludzie, którzy w to wierzą???
PiDżej napisał/a:
Dżizus qrwa krajst, czy naprawdę są jeszcze tacy ludzie, którzy w to wierzą???
No jasne że są

A w styczniu jest piątek 13, ta cała magia przepadnie.
Jakim trzeba być z🤬bem żeby chodzić na takie spotkania.
Jakim trzeba być z🤬bem żeby chodzić na takie spotkania.
howke napisał/a:
Zwróć uwagę że on wyrównuje krótsze z dłuższym. Jak pójdziecie z kolegą to mu wyciągnie na wymiar twojego
Czyli pewnie wciśnie do środka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie