widać w Poznaniu ciekawie mają.
Cytat:
Kilkaset osób zgromadził w środę [4 czerwca 2020] w centrum Poznania marsz pamięci George’a Floyda – Afroamerykanina zmarłego w trakcie policyjnego zatrzymania w amerykańskim Minneapolis. (…)
Uczestnicy marszu, w większości ubrani na czarno, zebrali się na poznańskim pl. Wolności po godz. 16. Część z nich miała plansze i transparenty z hasłami takimi jak: „Black lives matter”, „I can’t breathe” czy „Mamo, nie mogę oddychać”
Wiadomo że Poznań to od dawna najbardziej lewackie miasto. Dziwne że Lech nie może poradzić sobie z tą zj🤬a antifa w ich mieście. Kolejorz co z wami?
Ja p🤬le... Gdybym wiedział pojechałbym porobić kolka po tych z🤬bach... Nie dziwi mnie skoro lewusy mają swojego prezydenta... Banda nieudaczników zabierających tlen inteligentnej czesci społeczeństwa... Lewaki sa dobre tylko jako opał lub tarcza
podpis użytkownika
Ola gringo
Cryo
2020-06-10, 10:42
Poznań jest specyficznym miastem. Ludzie, którzy tam mieszkają myślą, że jak pomachają tęczą i wybiorą na prezydenta miasta największego głąba, to automatycznie staną się lepsi od całego "polskiego ciemnogrodu".
janlew napisał/a:
Ale to twoi bracia lewackie ż🤬dki. My katolicy na śmierć jakiegoś gangusa z getta, nie reagujemy
Ja nie jestem katolem i też mnie zdechły murzyn nie interesuje, więc zamknij ryj.
Śmieszą mnie te jęki lewackich krypto-pedałów. W każdym temacie coś o katolach napiszą, bo ze względu na ograniczoną pojemność zj🤬ych mózgów nic więcej się im nie mieści do tych głów wypchanych gównem i trocinami
Filmik i krótka analiza "protestu" polskich lewaczków/antifiarzy.
Tjuna napisał/a:
Może dla tej w spódniczce to bym i się na chwile położył tylko dal widoków
No nie wiem, biorąc pod uwagę z jakim wydarzeniem i ludźmi mamy do czynienia, mógłbyś się nieźle zdziwić, co byś pod nią ujrzał...
A tak poza tym
Nic dodać nic ująć.
Nawet z terminem polskie lewary się zgodzę, wszak polski ż🤬d też polski jest. A to przecież najpewniej albo miot polskiej ż🤬dokomuny albo ich szabesgoje za szekle.
Każdemu lewakowi zadam proste pytanie: co ten "protest" przyniósł 99% polskiego społeczeństwa które ma w pidzie uduszenie kolanem dindusa bandziora?? Bo małpy to sobie chociaż pokradły, poplądrowały, popodpalały, poniszczyły...
Qtaphone napisał/a:
Mój były pan od historii powiedział kiedyś bardzo ciekawą rzecz.
Umrze milion żołnierzy czy niewinnych osób, to statystyka.
Umrze jeden bandzior czy ktokolwiek, to tragedia.
To mówił Stalin i Hitler debilu,bo obaj czytali Nietzschego,jak każdy dobry dyktator.Zaciągnięte z jego myśli,że historie tworzą jednostki,a nie masy i to jest fakt oczywisty.
Protestowałbym za tą dupcią w zwiewnej sukience
Oni w ramach tego protestu pokazują dokładnie to co powinien zrobić ten cz🤬ch żeby dalej żyć. Położyć się na brzuchu, ręce za siebie i czekać na skucie bez zbędnych ruchów. Może to nie chodzi o solidaryzowanie się z murzynami tylko ich edukację?
Nie można upaść niżej, zostając lewakiem sam przedstawiasz się jako najgorsze niedoj🤬e umysłowo, ludzkie nic nie warte ścierwo.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Nie ma żadnych NEOkomunistów. Są po prostu komuniści.
Ż🤬dokomuna w akcji.
W dupę j🤬e k🤬y rozjeżdżał bym walcem