Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
Jak w tytule. Niedźwiedź został raniony przez petardę ukrytą w jedzeniu. Gdy ją połknął nastąpił wybuch. Akcja ma miejsce na Wyspie Wrangla na Oceanie Arktycznym. Zwierze miota się po śniegu krwawiąc, co widać na filmie. Co do tego, czy przeżyło informacje są niestety sprzeczne.

Zgłoś
CichaWoda 2015-12-24, 20:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-24, 20:58 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
siwybis 2015-12-24, 22:06 7
Dlatego własnie człowiek nie stanowi dla mnie żadnej wartości i niech zdycha w jak największej ilości, współczuję tej planecie że przytrafiło jej się top ludzkie ścierwo.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-12-24, 23:11 3
Zgłoś
xbandzior 2015-12-24, 23:13 1
wybuchła w paszczy więc pewnie uszkodziła mózg stąd biegał w kółko
bankowo nie przeżył
Zgłoś
trapy 2015-12-24, 23:18
oby ruski maklowicz od misi mial codziennie samczna zupke na sniadanko najlepiej olowianke
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-24, 23:36 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-24, 23:40 2
Zgłoś
Rafao 2015-12-25, 0:50 1
@DrWhisky, mam dla ciebie złe wieści
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-25, 1:00
Zgłoś
mam_racje 2015-12-25, 1:02
Piwo tylko za wygenerowane pokłady współczucia, nie wiem, czy większe dla misia, kręcących czy dla samego mnie.

Piwo tylko za wygenerowane pokłady współczucia.

Piwo tylko za wygenerowane współczucie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-25, 1:29
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-25, 1:45
Zgłoś
konto usunięte 2015-12-25, 2:10
Zgłoś
SpeedyG 2015-12-25, 3:21 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem