Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
karinawaw 2014-05-08, 22:53 2
Jak by miał tak jak ja starego golfa 3 1.4 to by nie wyprzedzał bo by po prostu nie dał rady się zebrać
Wniosek? Nie ma wniosku.. Jeżdżę starym golfem.. Chyba gorzej być nie mogło.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 22:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 23:06
też dostałem 1000zł i 20pkt nic wielkiego
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 23:09
sory ale połowa debili co krytykuje typa to nawet samochodu nigdy nie prowadziła albo jeździ jakimiś punciakami albo cieniasami że nawet nie ma czym nabić tych punktów ;D . Ja staram sie jeździć przepisowo ale to nie da rady zawsze gdzieś , nawet nie świadomie zrobisz jakiś błąd albo przekroczysz prędkość. Z drugiej strony u nas policja nie jest dla ludzi i poprawy bezpieczeństwa na drodze , jedynym priorytetem jest kasa z mandatów. Mieszkam obecnie w uk i raz mnie zatrzymała policja miły gościu zauważył że dziewczyna z tyłu nie ma zapiętych pasów , powiedział że w razie wypadku może uszkodzić zarówno siebie jak i połamać mi kręgosłup . Po wszystkim uwaga! Podziękował za to że ona zapieła pasy i do widzenia żadnego mandatu .
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 23:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szlovak 2014-05-08, 23:34
gościu z filmiku jest piratem i tyle. Ja praktycznie nigdy nie wyprzedzam na ciągłej , NIGDY, chyba że jedzie traktor itp. , takie miejsca jak te są święte, widać że wszyscy jadą jeden za drugim, nie ma co się wyprzedzać, bo zaraz i tak powtórka i ciąg samochodów, a ten gościu zamiast od razu wrócić pojechał dalej. Pewnie by miał mniejszy mandat , a tak to miał kumulację. To że jechał wolno nie usprawiedliwia go od tego myku i tyle. Żeby nie było że jestem święty , też dostaję mandaty, bardzo rzadko ale jednak i tylko za za prędkość. Staram się jechać poza zabudowanym góra 100-105, w zabudowanym 55-60 i analogicznie według innych ograniczeń, proste
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-08, 23:42
Zgłoś
TomdeX 2014-05-08, 23:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-09, 1:09
Jak przeczytałem niektórych komentarze to się złamałem. To że widać jakieś zabudowania to nie świadczy nic o terenie zabudowanym. Nie raz mi się zdarzyło że jade na kompletnym wyp🤬dowie gdzie nie ma żadnych budynków a teren zabudowany był. A po drugie nie uwierzę że nigdy ktoś przepisu nie złamał. Nie ma takiej możliwości. Inna sprawa jest taka że te oznakowie w tym miejscu było dość ciulowe, bo ile było metrów od zakończenia terenu do następnego? 400m/500m? Jak by był cały czas teren to by gościu nie wyprzedzał ale na swoje nieszczeście założył że w Polsce na drogach ktoś z głową poustawiał znaki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-09, 1:20
winny się tłumaczy... eh
Zgłoś
lukee85 2014-05-09, 1:40
A tam z lewej strony to nie stała insignia policyjna? Ja już jestem uczulony na to auto i jak widzę je gdzieś w okolicy to wzrok sam się kieruje na lusterko wsteczne. Logiczne myślenie i ogarnianie sytuacji wystarczy żeby nie dostać mandatu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-09, 5:48
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-09, 7:04 2
Zgłoś
do1009 2014-05-09, 9:07 1
Przypomniała mi się historia. Jadę sobie swoim wyp🤬kiem przede mną jedzie renault laguna spokojnie 50-60 teren zabudowany pusta droga nagle dojeżdżamy do ciągnika. Ciągnik wlecze się 20km/h spora luka pomiędzy ciągnikiem a autami z naprzeciwka książkowe wyprzedzanie, ze trzy auta mogły by sobie wyprzedzić. Gość w renault dojeżdża do ciągnika migacz i grzeje lewym pasem ja robię to samo obaj nie przekroczyliśmy podczas manewru 50 nagle gdy gość wyprzedził ciągnik o 1cm zwolnił do 30km/h. Ja na lewym pasie i nagle mam 2 pojazdy do wyprzedzenia. Czekanie, aż gość odsunie się na tyle od ciągnika bym się zmieścił było nierozsądne. Bez zastanowienia przydusiłem gaz wypluwając strugę czarnego dymu i mając zapewne sporo ponad 60 zakończyłem przed laguną manewr wyprzedzania. Byłem przed laguną, trochę poirytowany zachowaniem gościa jednak zrozumiałem czemu tak się zachował. Dokładnie w miejscu, w którym zakończyłem manewr stał sobie fotoradar. Taki to już ze mnie pirat.
Zgłoś
Yamissek 2014-05-09, 9:09
@Kenzol
Bardzo dobrze napisałeś, niestety prawo w tym państwie jest przeciwko nam i dyma nas na każdym kroku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem