👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Koleś po prostu utrzymał się na fali i wykorzystał moment i zarabia. Już nie musi robić dobry filmików, żeby się utrzymać. Wystarczy, że wsadzi na koniec reklamę i puf! Pojawia się kaska na koncie.
Niekryty kretyn... Robienie z siebie debila... a co ja sie bede o nim rozpisywal. Chce ktos piwo?

nie lubie tej baby, każdy program który po niej ciśnie ma moje poparcie

ooo widze masa hejterow ktorzy przez cale zycie sprzed kompa nie wychodza. Koles ma pomysl realizuje go zarabia do piet mu niedorastacie
pozdrawiam

Do pizzy dodaje sie surowe ważywa i pieką się wraz z pizzą! Cebula nie była surowa tylko upieczona razem z pizzą! Sssij suko!
deathless napisał/a:
ooo widze masa hejterow ktorzy przez cale zycie sprzed kompa nie wychodza. Koles ma pomysl realizuje go zarabia do piet mu niedorastacie
pozdrawiam
Slaby trolling, musisz sie bardziej postarac dziecko drogie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie