Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Nielegalne jest publikowanie takich filmów w UK
konto usunięte • 2024-08-10, 12:15
W UK wprowadzają prawo do ekstradycji za wpisy na fb które moga zostać uznane za anty migracyjne.
Ktoś kto by opublikował na fb takie coś w UK mógłby trafić do więzienia nawet na 2 lata albo wg. nowych przepisów mógłby zostać wydalony z UK.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
ajatolah 2024-08-10, 17:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kretol1304 2024-08-10, 17:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-08-10, 18:16 1
Zgłoś
zipi 2024-08-10, 18:59 3
Zgłoś
chorym 2024-08-10, 19:10 1
Lubieketchup napisał/a:

Do Polszy 😆

oni nie potrafią deportować kryminalistów i morderców a co dopiero gościa co sobie na fb coś napisze
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-10, 19:32 2
Zgłoś
Mister_Klex 2024-08-10, 20:24 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

@
Jak z dziesiątek opublikowanych zdjęć skazanych wybierasz tych najładniejszych żeby zrobić z nich ofiary systemu, to jak się to nazywa?
MANIPULACJA.
No to ja zrobię to samo, tylko w drugą stronę:
I uwaga: takich też skazano! Niemożliwe, co? Przecież tylko białych prześladują.

Ta ? To wyjaśnij mi kolego czemu pod filmikami kanału ,,BBC'' wyłącznie z protestów sekcja komentarzy jest wyłączona ? Wiesz jednego szpiega rosysjkiego już złapano ostatnio ,odziwo też lubiał w sieci siać lewackie ideologie i propagande.
Zgłoś
Masterp326 2024-08-10, 20:33 1
Zgłoś
Mister_Klex 2024-08-10, 20:35 2
Zgłoś
Dildowagins 2024-08-10, 20:56 1
Zgłoś
gdfgdf 2024-08-10, 21:24 2
straszne miejsce do zycia, za nic do takiego gowno nazi kraju bym nie pojechal
Zgłoś
Radbug 2024-08-10, 21:59 1
No i po co prowokowali z własnymi flagami we własnym kraju?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-08-10, 22:16 1
Maryja-Dziewica-69 napisał/a:

Ta ? To wyjaśnij mi kolego czemu pod filmikami kanału ,,BBC'' wyłącznie z protestów sekcja komentarzy jest wyłączona ? Wiesz jednego szpiega rosysjkiego już złapano ostatnio ,odziwo też lubiał w sieci siać lewackie ideologie i propagande.

A kto powiedział, że akurat tam komentarze MUSZĄ być włączone? Można komentować w stu innych miejscach, choćby na Twitterze. Na tym polega pluralizm i wolność wypowiedzi. Że masz gdzie komentować.

[ Dodano 2024-08-10, 22:24 ]
Maryja-Dziewica-69 napisał/a:

Może i w Polsce mamy patole, ale zdecydowanie wole swoją patole na swoim podwórku niż cudzą. Po za tym żyjąc w obydwóch tych państwach to zdecydowanie czuje się bezpieczniej w Polsce.

A może lepiej żeby nie było żadnych patusów? Ani swojskich, ani importowanych.

A ja jeżdżę po całym UK i jakoś nigdzie nie czuję się zagrożony. Ganiał cię ktoś z nożem? Może to poczucie zagrożenia jest tylko twojej w głowie?
Jedyne miejsce na świecie, gdzie czułem się zagrożony to centralne San Francisco po zmroku bo oprócz bezdomnych ćpunów nikt tam o tej porze pieszo nie chodzi. I akurat większość z nich to biali, wyobraź to sobie.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-08-10, 23:56 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

A kto powiedział, że akurat tam komentarze MUSZĄ być włączone? Można komentować w stu innych miejscach, choćby na Twitterze. Na tym polega pluralizm i wolność wypowiedzi. Że masz gdzie komentować.
A może lepiej żeby nie było żadnych patusów? Ani swojskich, ani importowanych.
A ja jeżdżę po całym UK i jakoś nigdzie nie czuję się zagrożony. Ganiał cię ktoś z nożem? Może to poczucie zagrożenia jest tylko twojej w głowie?
Jedyne miejsce na świecie, gdzie czułem się zagrożony to centralne San Francisco po zmroku bo oprócz bezdomnych ćpunów nikt tam o tej porze pieszo nie chodzi. I akurat większość z nich to biali, wyobraź to sobie.

Ta, tobie sie chyba pomyliło san francisco z sandomierzem . A jeżeli chodzi o komentarze to BBC jest państwową telewizją tak jak w Polsce tvp, opłacana przez podatników także tutaj sekcja komentarzy powinna być włączona bezwarunkowo, bez względu na temat , na tym właśnie polega ,, wolność słowa''. Także sorry bardzo ale gadka o ,,pluralizmie'' tu słabo działa.
Zgłoś
Liczer 2024-08-11, 0:17 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem