Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nielegalne wyścigi po rosyjsku
pikabu • 2025-05-11, 10:28

Wczoraj w Angarsku (Rosja) odbyły się nielegalne wyścigi, o których oczywiście wszyscy wiedzieli, bo odbywają się tu nie pierwszy raz. Jeden z przejazdów zakończył się tragicznie: zginęła 17-letnia dziewczyna, a dwóch innych widzów trafiło do szpitala.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-11, 14:34 1
ruski_car napisał/a:

wstawaj, zesrałeś się

aa tam trochę tylko popuściłem całe to gówno spod znaku narzędzia rolniczego ( widły sierpy młoty ) powinno wyp🤬alać za Bug

a ty mi się nie podobasz oj nie podobasz mi się ruski samochód

[ Dodano 2025-05-11, 14:39 ]
łooo aż dziwne że żaden ruSSki pedał troll jeszcze się nie rozpłakał chyba towarzysz putana coś słabo płaci bo jeszcze rok temu to czerwone robactwo ostro atakowało a teraz cisza każdy Polak powinien gardzić wszystkim tym co jest za Bugiem Bug to rzeka za którą nie ma cywilizacji nie ma ludzi tam jest koniec świata

[ Dodano 2025-05-11, 14:42 ]
dobra jak już tu jestem to jeszcze zwalę konia do tego filmiku tak ze 2 razy śmierć dzikusom ze wschodu!!!
Zgłoś
Siriuz 2025-05-11, 14:45 1
KartonowyTutek napisał/a:

ja p🤬le już piąty raz zawaliłem konia do tego filmu ruSSka k🤬a poszła do dołu z wapnem i to jeszcze zanim złożyła jaja mam nadzieję że zdychała powoli i boleśnie jak na ruSSką k🤬ę przystało c🤬j z nią i oby tak dalej zdychajcie j🤬e ruSSy hehehe j🤬 was słyszycie to j🤬e ruSSkie trolle na tej stronie p🤬le was zdychajcie wybijcie się w końcu i będzie spokój jak ja was k🤬a nienawidzę ooj piękny by to był świat bez czerwonej k🤬y no ale nic cieszmy się tym co mamy kolejnej ruSSkiej k🤬y mniej oooł jeeeeaaa!!!! hehehehe

A Ty gjeroju czemu jeszcze nie na froncie dzielnie walczący z Rosjanami? Siedzisz na polskim portalu i nap🤬lasz jak jakiś Hołownia z mównicy

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-11, 15:00 2
Siriuz napisał/a:

A Ty gjeroju czemu jeszcze nie na froncie dzielnie walczący z Rosjanami? Siedzisz na polskim portalu i nap🤬lasz jak jakiś Hołownia z mównicy

aaaah pierwszy troll a jednak hehehehe bo p🤬le waszą wojnę wybijcie się tam wzajemnie ruski robaku won za Bug ruszyło kacapa co?? hehehehe won tam na specjalną operację do putany
Zgłoś
esa 2025-05-11, 15:55 1

przynajmniej jeden rozumie
co ja poradzę że nienawidzę tego j🤬ego czerwonego gówna
to co powinien mieś każdy kto żyje na środkowym wschodzie czyli nietolerancję czerwonego

gdzie leży środkowy wschód??????
Zgłoś
ruski_car 2025-05-11, 16:21 1

łooo aż dziwne że żaden ruSSki pedał troll jeszcze się nie rozpłakał chyba towarzysz putana coś słabo płaci bo jeszcze rok temu to czerwone robactwo ostro atakowało a teraz cisza każdy Polak powinien gardzić wszystkim tym co jest za Bugiem Bug to rzeka za którą nie ma cywilizacji nie ma ludzi tam jest koniec świata

rok temu to ty tu nawet konta nie miałeś
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-11, 16:47
esa napisał/a:

Gdzieś niedaleko środkowego zachodu🙂
Zgłoś
Hexlord 2025-05-11, 18:18

ja p🤬le już piąty raz zawaliłem konia do tego filmu ruSSka k🤬a poszła do dołu z wapnem i to jeszcze zanim złożyła jaja mam nadzieję że zdychała powoli i boleśnie jak na ruSSką k🤬ę przystało c🤬j z nią i oby tak dalej zdychajcie j🤬e ruSSy hehehe j🤬 was słyszycie to j🤬e ruSSkie trolle na tej stronie p🤬le was zdychajcie wybijcie się w końcu i będzie spokój jak ja was k🤬a nienawidzę ooj piękny by to był świat bez czerwonej k🤬y no ale nic cieszmy się tym co mamy kolejnej ruSSkiej k🤬y mniej oooł jeeeeaaa!!!! hehehehe

HHahahhaahahha lałem ze śmiechu czytajac ten komentarz xd
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-11, 18:42 1
Hexlord napisał/a:

HHahahhaahahha lałem ze śmiechu czytajac ten komentarz xd

To fajnie cieszę się że komuś polepszyłem dzień 🙂

[ Dodano 2025-05-11, 18:46 ]
esa napisał/a:

Serio nie wiesz?? Tak się mówi na kraje między Odrą a Dnieprem no Estonia Litwa Łotwa Polska Czechy Słowacja Węgry Rumunia Bułgaria Mołdawia Białoruś Kraje dawnej Jugosławi inaczej Europa Środkowo-Wschodnia
Zgłoś
Dualamangor 2025-05-11, 19:03 1
Dlaczego tragicznie? Że tak mało zdechło?
Zgłoś
Tust 2025-05-11, 19:36
Coś pięknego
Zgłoś
Siriuz 2025-05-11, 20:07

aaaah pierwszy troll a jednak hehehehe bo p🤬le waszą wojnę wybijcie się tam wzajemnie ruski robaku won za Bug ruszyło kacapa co?? hehehehe won tam na specjalną operację do putany

Widzę, że uśmiechnięty Europejczyk, już nawet nie identyfikujesz się ze swoimi rodakami? Mam nadzieję, że czy to Zelenski czy Putin, ale ktoś dorwie w końcu i Ciebie. Cholerny naziol, tfu!

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
esa 2025-05-11, 20:49

To fajnie cieszę się że komuś polepszyłem dzień 🙂
Serio nie wiesz?? Tak się mówi na kraje między Odrą a Dnieprem no Estonia Litwa Łotwa Polska Czechy Słowacja Węgry Rumunia Bułgaria Mołdawia Białoruś Kraje dawnej Jugosławi inaczej Europa Środkowo-Wschodnia

a europa ,no coś takiego
Zgłoś
NorekKanalarz 2025-05-12, 9:27
Za martwego moskala piwko zawsze leci 😘
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-05-12, 12:47
Taki odwrócony korytarz życia
Zgłoś
OnucaSsie 2025-05-13, 17:08
Wszyscy na front, pod Himarsa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie