Wróg naszego wroga jest naszym przyjacielem ... A nie k🤬a , czekaj
Ciapak pierwszej fali r🤬ał swoją siostrę i wyszedł ciapak drugiego rzutu.
W sumie ten film daje pozytywny przekaz, bo te durne karmele sami się wykończą genetycznie. Muszę przyznać, że tego nei przewidziałem
W sumie ten film daje pozytywny przekaz, bo te durne karmele sami się wykończą genetycznie. Muszę przyznać, że tego nei przewidziałem
Brawo lewaki, jesteście sp🤬oleni...

podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Ten w 20 sekundzie to jakaś krzyżówka brudasa i wielbłąda.
Co nie zmienia faktu że Niemcy się ich boją.
Polak_mały napisał/a:
Przecież to matki z dziećmi uciekający na piechotę przed wojną 3000 km. Ślepy?
jaką woją masz c🤬jowe informacje
Tam nawet cześć policjantów wygląda jak araby... Gdzie się podział niemiecki ordnung? Niemiecka punktualnośc i niemiecka technologia?

I co sadole? Fri Palestajn i j🤬 Żydów?
Czy może jednak Żydzi mają rację?

Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Ten w 20 sekundzie to jakaś krzyżówka brudasa i wielbłąda.
Raczej stary kozę j🤬.

Czarnypqnx33 napisał/a:
Raczej stary kozę j🤬.
Możliwe, na pewno r🤬ał coś parzystokopytnego.
tars napisał/a:
Dlaczego "wygląda"? Oni są upośledzeni. Genetycznie. IQ gdzieś pomiędzy kurą i koniem.
Z mordy widać to wygląda
TwójCzarnyPan napisał/a:
I co sadole? Fri Palestajn i j🤬 Żydów?
A c🤬j z twoimi żydami i ciapakami. Co ty k🤬a myślisz, że któraś ze stron jest dobra a któraś jest zła?! Za dużo bajeczek tak samo jak rosja i ukraina dwie sp🤬oliny się tłuką, i dobrze może się powybijają w p🤬du i spokój będzie. Ale ty jako fajn0p0laczek i tak tego nie ogarniesz, bo twoje c🤬j wie co musi się koniecznie opowiedzieć po którejś ze stron, w tym przypadku który ty odpisujesz opcje dla nas są dwie: albo będziemy zap🤬lać na pejsatych do zajebu, albo przyjdą kozojeby najpierw wyr🤬ają kogo i co się da, a później nas zajebją. Jakoś nie uśmiecha mi się wspierać nawet mentalnie ani jednych ani drugich.