Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-04, 18:37 4
@MaszAyahuaskę
Auto musi się przy zderzeniu rozpadać, nie kończyłem fizyki, ale wiem, że jak auto się rozpada to znaczy, że ono przejmuje energię uderzenia i nie oddaje jej Tobie, dzięki czemu przeżyjesz. A o tym 150+ to gadasz głupoty, przy tej prędkości zderzenie z drzewem (bez klatki bezpieczeństwa) to zgon. No chyba, że dla Ciebie drzewo to krzaki dzikiej róży...
Zgłoś
Realbartu 2014-01-04, 18:40 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2014-01-04, 18:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2014-01-04, 18:44
BMW to gówno dla debili ze wsi
Zgłoś
rafal_etz 2014-01-04, 18:54 1
Zgłoś
wasiuu 2014-01-04, 18:58
SpirytusSalicylowy napisał/a:

BMW to gówno dla debili ze wsi

Pochwal nam się swoją furą, nędzarzu
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 19:11
BMW to tani sportowy samochód ale pamiętajcie o jednym. Samochód nie czyni z kierowcy zawodowca.
Płółby którzy kupują takie auta i myślą że będą latać bokiem wszędzie i kiedy chcą kończą albo w rowie albo w warsztacie bo zatarli silnik bądź im coś się posypało.

A że BMW zabija to prawda. Ojciec kolegi kupił sobie Bete i zginą na drzewie następnego dnia.
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-04, 19:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 19:18
@wasiuu: SpirytusSalicylowy jeździ BMX-em.
Zgłoś
Miki6830 2014-01-04, 19:28 4
Milion razy od E36 wolę W201
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 20:00 1
Zgłoś
meier 2014-01-04, 20:28 4
MaszAyahuaskę napisał/a:

(oczywiście bez gazu, to morduje beemki!!!!!!)

Od 170tys km jeżdzę na gazie w BMW e46 328 (instalacja BRC seguend 56), samochod ma przejechane 270tyś, w 2007 założyłem gaz. Nie mam z nim zadnych problemów (nie no sory raz wymieniłem 2 wtryski gazu za 440zł łącznie). Silnik jest w stanie idealnym (trzyma moc seryjną), nie gaśnie nie dławi się, odpala za każdym razem, nie stuka nie puka. Płacę 30 zł za 100km, wyprzedzam bezpiecznie i ruszam dynamicznie. Po to mam samochod z duzym silnikiem zeby nie bać się wyprzedzić i zrobić to jak najszybciej, a gaz zeby jazda była przyjemnością także dla portfela. Jeśli ktoś chce płacić za benzynę to niech to robi, ja nie widzę żadnych przeciwwskazań do montowania gazu w takich samochodach i takich silnikach. I nie lubię jak ktoś się wpieprza w nie swoje sprawy nie znając się kompletnie i jeszcze do tego poucza innych "bo on słyszał jak sąsiad, znajomy znajomego itd zalożył LPG i silnik mu popsuło" - nie dbał to popsuł, nie zrobił tego na pewno lpg(zreszta niech sie psuje to sobie kupie drugi za 2tysie i zamienię). Ale zawistni ludzie których nawet nie stać na samą instalację do takiego silnika nie wspominając o samym samochodzie jego ubezpieczeniu i tankowaniu wiedzą wszystko najlepiej... Ja mogę sie tylko uśmiechnąc wyprzedzając ich na autostradzie kiedy będą jechać z predkościa 100km/godz by nie spalić czasami za dużo tej cudownej benzyny....
Zgłoś
BlanX 2014-01-04, 20:46 2

Dlaczego to auto ma takie małe tylne drzwi?
Zgłoś
kuba123454 2014-01-04, 20:46
A czy ten obrazek nie dotyczy przypadkiem ostatnich wydazen w Kamieniu Pomorskim....? Pewnie okaze sie ze zostalem Sherlockiem, ale widze na sadolu odwieczna bitwe BMW vs reszta a prawda jest taka ze nie kto inny jak kierowca BMW odeslal do swietego Piotrusia pare osob.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-04, 20:54 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem