👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@MaszAyahuaskę
Auto musi się przy zderzeniu rozpadać, nie kończyłem fizyki, ale wiem, że jak auto się rozpada to znaczy, że ono przejmuje energię uderzenia i nie oddaje jej Tobie, dzięki czemu przeżyjesz. A o tym 150+ to gadasz głupoty, przy tej prędkości zderzenie z drzewem (bez klatki bezpieczeństwa) to zgon. No chyba, że dla Ciebie drzewo to krzaki dzikiej róży...
Auto musi się przy zderzeniu rozpadać, nie kończyłem fizyki, ale wiem, że jak auto się rozpada to znaczy, że ono przejmuje energię uderzenia i nie oddaje jej Tobie, dzięki czemu przeżyjesz. A o tym 150+ to gadasz głupoty, przy tej prędkości zderzenie z drzewem (bez klatki bezpieczeństwa) to zgon. No chyba, że dla Ciebie drzewo to krzaki dzikiej róży...
SpirytusSalicylowy napisał/a:
BMW to gówno dla debili ze wsi
![]()
Pochwal nam się swoją furą, nędzarzu

BMW to tani sportowy samochód ale pamiętajcie o jednym. Samochód nie czyni z kierowcy zawodowca.
Płółby którzy kupują takie auta i myślą że będą latać bokiem wszędzie i kiedy chcą kończą albo w rowie albo w warsztacie bo zatarli silnik bądź im coś się posypało.
A że BMW zabija to prawda. Ojciec kolegi kupił sobie Bete i zginą na drzewie następnego dnia.
Płółby którzy kupują takie auta i myślą że będą latać bokiem wszędzie i kiedy chcą kończą albo w rowie albo w warsztacie bo zatarli silnik bądź im coś się posypało.
A że BMW zabija to prawda. Ojciec kolegi kupił sobie Bete i zginą na drzewie następnego dnia.

MaszAyahuaskę napisał/a:
(oczywiście bez gazu, to morduje beemki!!!!!!)
Od 170tys km jeżdzę na gazie w BMW e46 328 (instalacja BRC seguend 56), samochod ma przejechane 270tyś, w 2007 założyłem gaz. Nie mam z nim zadnych problemów (nie no sory raz wymieniłem 2 wtryski gazu za 440zł łącznie). Silnik jest w stanie idealnym (trzyma moc seryjną), nie gaśnie nie dławi się, odpala za każdym razem, nie stuka nie puka. Płacę 30 zł za 100km, wyprzedzam bezpiecznie i ruszam dynamicznie. Po to mam samochod z duzym silnikiem zeby nie bać się wyprzedzić i zrobić to jak najszybciej, a gaz zeby jazda była przyjemnością także dla portfela. Jeśli ktoś chce płacić za benzynę to niech to robi, ja nie widzę żadnych przeciwwskazań do montowania gazu w takich samochodach i takich silnikach. I nie lubię jak ktoś się wpieprza w nie swoje sprawy nie znając się kompletnie i jeszcze do tego poucza innych "bo on słyszał jak sąsiad, znajomy znajomego itd zalożył LPG i silnik mu popsuło" - nie dbał to popsuł, nie zrobił tego na pewno lpg(zreszta niech sie psuje to sobie kupie drugi za 2tysie i zamienię). Ale zawistni ludzie których nawet nie stać na samą instalację do takiego silnika nie wspominając o samym samochodzie jego ubezpieczeniu i tankowaniu wiedzą wszystko najlepiej... Ja mogę sie tylko uśmiechnąc wyprzedzając ich na autostradzie kiedy będą jechać z predkościa 100km/godz by nie spalić czasami za dużo tej cudownej benzyny....
A czy ten obrazek nie dotyczy przypadkiem ostatnich wydazen w Kamieniu Pomorskim....? Pewnie okaze sie ze zostalem Sherlockiem, ale widze na sadolu odwieczna bitwe BMW vs reszta a prawda jest taka ze nie kto inny jak kierowca BMW odeslal do swietego Piotrusia pare osob.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie