👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nie niemcy tylko nazisci nic zescie sie z tvn faktow nie nauczyli
@up
Nie to chodzi ciemny debilu. Rzecz w tym, żeby umieć przyznać się do pewnych mało chlubnych wydarzeń z przeszłości, a nie udawać, że czegoś nie było. I tyle.
Nie to chodzi ciemny debilu. Rzecz w tym, żeby umieć przyznać się do pewnych mało chlubnych wydarzeń z przeszłości, a nie udawać, że czegoś nie było. I tyle.
Ale pokaż mi komentarz pod tym filmikiem "przypominający" że Niemcy mordowali? Bo ja ci mogę wskazać kilka komentarzy "lewicowych matołków" którzy zlecieli się jak muchy do gówna z prędkością światła czując temat II wojny światowej tylko po to by szybciutko napisać o "winie Polaków, bo przecież nie tylko Niemcy".
Dlaczego więc nie stosujesz się do własnych słów tylko w temacie nie związanym z pogromami poruszasz ich temat już w drugim komentarzu pod postem? Hipokryzja? Jakiś fetysz albo promocja: "do każdej tysięcznej popełnionej przez Niemców zbrodni, dodajemy jedną Polaków gratis"?
Abraxus napisał/a:
Wojna w każdym wyzwala najniższe instynkty. Powiedziano już o tym wszystko. Czas o tym zapomnieć a nie wiecznie odgrzebywać i wypominać co kto zrobił.
Dlaczego więc nie stosujesz się do własnych słów tylko w temacie nie związanym z pogromami poruszasz ich temat już w drugim komentarzu pod postem? Hipokryzja? Jakiś fetysz albo promocja: "do każdej tysięcznej popełnionej przez Niemców zbrodni, dodajemy jedną Polaków gratis"?

Jak ktoś wieży w Jedwabne to jest chyba upośledzony umysłowo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie