Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Wiewór 2017-09-28, 13:52 2
Hoofner napisał/a:

Dlatego wszędzie się Polaków wynajmuje niemcy nic nie potrafią prócz robienia wojen

Polaków wynajmują dlatego, że im się nie chce pracować a Polak nie ma żadnej godności i robi wszystko za ćwierć darmo.

Tak nic nie potrafią, że mają jedną z najpotężniejszych gospodarek na świecie.
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-28, 16:16 1
Nie da się przyciąć hartowanego szkła.Po rozhartowaniu da się ,ale trzeba na nowo zahartować.
Dziękuje.
Zgłoś
tranzystor 2017-09-28, 19:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yamare 2017-09-28, 20:12 5
Uwaga jestem ekspertem w tej dziedzinie.

Hartowanego szkła nie da się w żaden sposób przeciąć gdyż powoduje to rozbicie na mniejsze kawałki z dość dużym impetem.
Szkło hartowane ale odpuszczone czyt. HST rozpada się tak samo jak hart tylko bez zbędnego rozrzutu.
Szkło typu float można normalnie rozkrajać nożem diamentowym tzn naciąć odłamać
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-28, 21:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WeldAttack 2025-07-08, 16:46
to tylko ciul przebrany za fachowca ,mam nadzieję że tak dalej będą działać dojcze dojcze to będę dalej ich doił i sp🤬ział się na końcu faszysta zapyziały XD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem