zeus6 napisał/a:
Dzieki bogu mieszkamy w Polsce.
Donald nam za rok takie załatwi.
podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.
Towarzystwo Języka Niemieckiego ogłosiło najpopularniejsze imiona nadawane dzieciom w Niemczech w 2022 roku. Emilia i Noah pozostają najchętniej wybieranymi imionami. W trzech krajach związkowych arabskie imię Mohammed znalazło się w pierwszej trójce imion dla chłopców. W Berlinie jest na pierwszym miejscu - pisze portal dziennika "Welt".
Oj tam. Wielkie zdziwienie.
Oj tam. Wielkie zdziwienie.
WybrednyC🤬j napisał/a:
Donald nam za rok takie załatwi.
Odpierdzielcie nam się od Donalda. Mam trójkę dzieci i za pisu miałem tylko 3x500 a ledwo Donald doszedł do władzy i będę miał 3x800 - potrzebujesz więcej argumentów, kto jest lepszy?
maki1981 napisał/a:
Odpierdzielcie nam się od Donalda. Mam trójkę dzieci i za pisu miałem tylko 3x500 a ledwo Donald doszedł do władzy i będę miał 3x800 - potrzebujesz więcej argumentów, kto jest lepszy?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
To jest ta pieśń chwaląca dzień, w którym Aisza skończyła 9 lat....
hitler sie w grobie przewraca
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
żmij napisał/a:
Majtki go cisną, czy symuluje rżniętą kozę?
właśnie też czekałem kiedy zacznie dymać kozę
lukas_21221 napisał/a:
Hitler sie w grobie przewraca
On się nie przewraca tylko kręci jak kiełbasa na grillu 2137 rpm.
A nich se śpiewają, w czym problem? Od śpiewania chyba jeszcze nikt nie umarł? A że są świąteczne dekoracje? No k🤬a jasne, że są o tej porze roku. Już się nie macie do czego dop🤬lić?