Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:45
konto usunięte 2015-06-28, 3:18 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kothletino 2015-06-28, 3:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-28, 4:05 1
Zgłoś
sknerus_mckwacz 2015-06-28, 4:25
Zgłoś
LucaCadore 2015-06-28, 4:53 7
Nie wiem czy ktoś z was kiedyś był na jakieś plantacji ogórków ale tak się właśnie zbiera ogórki. Żadna maszyna nie może tego zebrać, bo jak skaleczy łodygi to już więcej ogórków nie będzie w sezonie. Sam parę razy za dzieciaka jeździłem na ogóry po wiochach i jak jest bida to gospodarz daje Ci co najwyżej rozjechaną deskorolkę i zapierdzielasz na brzuchu mając obok koszyk. Maszyna to jest już na szczęście standard. Masz przynajmniej cień. Cierpisz na kręgosłup przez 3 godziny- godzinę się przemęczysz i już masz wyrąbane, robisz swoje do końca. Przykre jest jedynie to, że w Polsce są ludzie biedni, którzy i tak pójdą robić za marny grosz a germany się szanują.
Zgłoś
NastyRascal 2015-06-28, 7:41 3
wielkie halo.
Przeciez wszedzie sie tak zbiera... ps u nas teraz organizuja wyjazd na niemcy 40 km od granicy, zarobki uwaga... 4.5 E/h...
szalu nie ma ale na brak ludzi to oni nigdy nie skarzyc sie nie moga...
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-28, 9:20
Jesteście uroczo żałośni. Gdyby nie te ogórkowe kombajny, to połowa z was nie miałaby internetu. Jak myślicie z🤬by skąd biorą się pieniążki na miesięczny abonament.
Zgłoś
brylant1412 2015-06-28, 9:23
przynajmniej maja prace leżącą
Zgłoś
Mr.Diesel 2015-06-28, 9:36
Zgłoś
daviden 2015-06-28, 9:54 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-28, 10:29
@Mr.Diesel to dziwne masz dane dotyczące Ukraińców, bo ja znałem kilku osobiście i wszyscy którzy skończyli studia za pieniądze polskich podatników uciekli na zachód z tego polskiego "raju". Wkurza mnie takie ciągłe porównywanie się do gorszych. Ile tak Polacy będą poprawiali sobie samopoczucie Ukrainą? Trzeba mierzyć do lepszych Niemcy czy nawet Czechy.
Zgłoś
MapleLeaf 2015-06-28, 10:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-28, 10:53
Nie wiem czemu tu sa takie negatywne komentarze na temat takiej pracy. Osoba, ktora miala stycznosc z takimi zbiorami w Polsce to inaczej mowilaby. W Polsce takie kobiety musza na czworaka, w sloncu i jeszcze nosic ze soba zebrane ogorki. To jest masakra.
Zgłoś
Syja 2015-06-28, 11:00 1
Zgłoś
sheerydrain 2015-06-28, 11:02
Rumcajs89 chyba nie do końca zaczaiłeś o co chodzi a spiąłeś się z tymi *** jak gbur. Ci ludzie powinni zarobić godne pieniądze u nas w kraju a nie jako niewolnik u szwaba.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem