👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zapewne nie chcecie przeczytać mojej opinii, równie żałosnej, jak ich jazda, której i tak nie przeczytacie, bo niechcący "się przełączyło się" w trakcie pisania, a nie chce mi się wymyślać tego samego, więc tylko pogratuluję pani ze srebrnego miniwana i czerwonej pandy?-nie widzę z tej odległości (facet to nie mógł być) 00:56 i 2:04

No nie dziwię się,że jeżdżą tam jak chcą, skoro to się samo o to prosi przez brak wysepki..a wiadomo, niektórzy jak nie zobaczą wielkiego kopca ,to nie pomyślą nawet,że są na rondzie

Na środku wykopać basen zamiast benzyny nalac wody to by sie nauczyli

To ja już wiem czemu u nas usrają małe rondko z wystającymi metr nad drogę krawężnikiem że tiry się wywracają.

Demagog napisał/a:
gdyby postawili marmurową wysepkę to by inaczej to wyglądało, bardziej po polsku
ewentualnie tandetny znak tak by utrudnić życie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie