Jak w tytule.. jedna odważna babeczka z Frankfurtu wk🤬iła się i powiedziała co myśli. Oglądajcie i uczcie się, bo te c🤬je są coraz bliżej
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:18
W Polsce to by zrobili z niej wariatkę i wpakowali na przymusowe leczenie po kilku takich wystąpieniach.
@Mysz_Kamiki, czytam sobie czytam, co tam wypisujesz i śmiech mnie ogarnia, gdy widzę jak nieudolnie się bronisz
Wszyscy cie pojechali, to ktoś normalny wyprodukowałby z siebie wypowiedź na poziomie albo zamknąłby paszcze. Ty jednak masz nieodpartą ochotę odgryzać się na poziomie, na którym osobiście nie dyskutuję. Wypowiedź się, więc na poziomie lub oddać internet do sierocińca.
Tak, tak idę już pakować tornister, bo nie zdałem 5 razy, więc jeszcze jestem w gimnazjum.
Pozdrawiam,
Sadolowe Ministerstwo Kultury i Obnażania głupoty.
Tak, tak idę już pakować tornister, bo nie zdałem 5 razy, więc jeszcze jestem w gimnazjum.
Pozdrawiam,
Sadolowe Ministerstwo Kultury i Obnażania głupoty.
Ja pierd*le. Auschwitz, Sachsenhausen, Dachau, Gross-Rosen - tyle hektarów ziemi, budynków i sprzętu przystosowanego do konkretnego zadania się marnuje przy takiej okazji... Jakby się tak postarać, to i IV Rzesza udzieliłaby dotacji pieniężnych na rewitalizacje.
Dla zachowania tradycji i kultury przecie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie