👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie no, ja chyba przestanę forum czytać, tylko po prostu będę przeglądał sadistica przez portal, bo już naprawdę mam dosyć tego debilnego spamu pod każdym tematem, a już w szczególności, jeśli na jakimś filmiku główną rolę gra kobieta, to musi się pojawić cała masa żałosnych komentarzy o kuchni. W każdym topicu to samo :/
Ktoś to wreszcie powiedział na głos.
pr83 napisał/a:
ech... nadajecie sie do komentowania na onecie
Ktoś to wreszcie powiedział na głos.

To jakiś fake-- bo jakim trzeba być idiotą żeby być z taką idiotką?
nie wiem o co jej chodzi - to żaden wstyd przegrać z Gordonem Freemanem

Ostatnio oglądałem serial How I met your mother i tam w jednym odcinku była mowa o dziewczynach ze zwariowanymi oczami, które odwalały mniej więcej takie akcje. Mi się wydaje że w skali 1 - 10 zwariowanych oczu, ta ma koło 8... Morał: Jak panna ma zwariowane oczy nie dopuszczać do konsoli, w szczególnych przypadkach zaleca się odseparowanie od noży i wszelkich ostrych narzędzi...
A propo żałosnego komentarza o kuchni: Oni prawdopodobnie grali o to kto ma pozmywać naczynia...
A propo żałosnego komentarza o kuchni: Oni prawdopodobnie grali o to kto ma pozmywać naczynia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie