Znajomy musiał się zatrzymać i naprawić koło. Niestety w między czasie ''kilku'' rywali go prześcignęło.
Ale na szczęście było ''z górki'' i szybko nadrobił zaległości
Akcja od 30 sek
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, kiedy ta wiosna będzie.. polatał by sobie na rowerze.. a w zimie to sobie możesz co najwyżej do sklepu po bułki rowerem skoczyć a nie do lasu. Ale nie 7 kwiecien a za oknem 20 cm sniegu.
konto usunięte
2013-04-07, 19:29
Założę się, że miał full zawieszoną ramę.
z cyklu moje jebnięte teorie spiskowe : on jedzie na crosie
MudPie a kto Ci broni jezdzic?

bedziesz wygladal troche nie na miejscu ale da sie
konto usunięte
2013-04-07, 19:57
Dobrze że mu łańcuch nie spadł.
Dziwi mnie jedynie to, że nikt mu nie nawrzucał w czasie jazdy, bo trzeba przyznać, pojechał agresywnie i pewnie kilku zawodnikom drogę zajechał
W NFS 1 czy 2 też tak było jak zaliczyłeś dzwona że potem dostawałeś przyspieszenia czy też inni cioty i szło ich podoganiać.
goscia sranie cisnie i spieszy do domu - wielkie mi halo
konto usunięte
2013-04-07, 20:20
Jaja ze stali i w dół górki wali

szacun
Po takim przejeździe to jaja chyba trzeba w jakimś roztworze moczyć,ze trzy dni co najmniej.
konto usunięte
2013-04-07, 22:25
1 na 100 w xc ma jaja, a reszta to leszcze, kilka korzeni, 2 kamienie i już idą zamiast jechać. Z takim podejściem to do tarcia chrzanu się nie nadają.