Końcówka niewiarygodna i napiszecie że to fejk.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02
Końcówka niewiarygodna i napiszecie że to fejk.
baba jak dostanie raz na jakiś czas to od razu uśmiechnięta jest i chodzi jak w zegarku jak widać gosc tez musi
Ja to nie mogę tego zrozumieć.
Po co wtrącać się do czyjejś kłótni, bijatyki itd
Niech się kłócą, biją a nawet pozabijają.
A tak za wtrącenie się można zarobić kosę w brzuch,albo dostać po łbie.
Czy warto??
Po co wtrącać się do czyjejś kłótni, bijatyki itd
Niech się kłócą, biją a nawet pozabijają.
A tak za wtrącenie się można zarobić kosę w brzuch,albo dostać po łbie.
Czy warto??
Analinator napisał/a:
Takie rzeczy się zdarzają. Kiedyś byłem pijany na 20 urodzinach kolegi i zaczynałem do złego gościa. Dostałem po mordzie a jak się obudziłem koleś mi przykładał lód do policzka 😂
A do dupy ci nie przykładał. Możesz napisać jesteś między swoimi. Zrozumiemy
Clistwood napisał/a:
A do dupy ci nie przykładał. Możesz napisać jesteś między swoimi. Zrozumiemy
Faktycznie masz rację. Przykład mi lód do jaj bo miałem tak napuchnięte od dymania twoje starej.
😂😂😂
Widać, że większy skupił się tylko na siłowni, a drugi liznął jakieś sztuki walki. Bo jeden macha cepami z czego chyba żaden nie doszedł celu. Drugi natomiast zaskakująco spokojnie go kontruje.
I to są biali ludzie, żadnego skakania po głowie, elegancko sobie rękę podali i w swoją stronę.
olokzn napisał/a:
Widać, że większy skupił się tylko na siłowni, a drugi liznął jakieś sztuki walki. Bo jeden macha cepami z czego chyba żaden nie doszedł celu. Drugi natomiast zaskakująco spokojnie go kontruje.
Cepami to nazwać , to zniewaga dla cepów.
Cepy czasami trafiają a temu baranowi z pół metra brakowało i nie uważam, że drugi liznął jakieś sztuki walki bo tego matoła to by położył pierwszy lepszy suchoklates bez promili.
Bardziej bym się skłaniał ku fejkowi bo trudno mi uwierzyć, że ten cepacz jest aż takim ułomem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie