👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kam15 napisał/a:
B klasa - Sieradz III
nawet strone maja![]()
KLIK
I już w pierwszym zdaniu pojawia się zagadka. Gdzie są te piąteki?
Widać treningi są dla elity, która jest w stanie rozgryźć tą zagwozdkę. Byle tępaka nie biorą.

najlepsze jest to, że pod koniec jeden z nich ma inne spodenki niz reszta drużyny
Może to libero?

Może to libero?

Prawie jak nasz WKS. Mamy dopiero dwa spotkania rozegrane a już jest 18 straconych na 3 strzelone

I weź się tutaj wybij z takiego grajdoła, tam się urodziłeś, tam umierasz, bez perspektyw... trochę smutne

Up
Albo nie masz pojęcia co mówisz, albo samemu nie chce ci się spróbować.

Misiekman napisał/a:
Up
Albo nie umiesz czytać, albo śmierdzą ci stopy... Nie mówię o sobie, ja nie mam takich problemów, a o nich. Pomyśl, urodzi się taki Jasiu, rodzice po podstawówce, ojciec drobny mechanik, matka nie pracuje i jak ten nasz Jasiu ma się odbić od dna, prawdopodobnie podzieli los ojca.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie