Fajna gierka. Przejdziesz taką i psp do wymiany po ci przyciski nie kontaktują, a jakie zyskowne to dla Sony musi być.

Rozumiem co tu jest sadystycznego. Mianowicie kolejna istota marnująca życie na nak🤬ianie w cztery przyciski. Chyba wyłączę kompa, bo się nieswojo poczułem

Esencja gier na handheldy - zręcznościówka wytwarzająca odciski na palcach w ilościach mogących rozwalić rękę.
Edit:
Znalazłem nazwę tego mózgotrzepa.
Taiko no Tatsujin. Jest tego cała seria 0_o Mam psp, ale chyba przerobię żeby odpalać takie produkcje.
Edit:
Znalazłem nazwę tego mózgotrzepa.
Taiko no Tatsujin. Jest tego cała seria 0_o Mam psp, ale chyba przerobię żeby odpalać takie produkcje.
Te chinole są jednak posrane, nie ma co się kłócić, poyeby i tyle. Od razu do gazu.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Jak dla mnie to jakas japonska wersja Guitar Hero czy cos z tego typu gry : D
osu.ppy.sh/
Na kompa podobny rozk🤬iacz jest od conajmniej 2 lat. Ta gra ryje łeb i psuje myszki.
(kliknięcia wytrzymują tylko idzie się wk🤬ić jak gra się 7 minut i w 2 sekundy skucha i od początku.)
Na kompa podobny rozk🤬iacz jest od conajmniej 2 lat. Ta gra ryje łeb i psuje myszki.
(kliknięcia wytrzymują tylko idzie się wk🤬ić jak gra się 7 minut i w 2 sekundy skucha i od początku.)
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
inna gierka tez na psp. projekt diva 2, nie az tak hardcorowe jak tamto ale ja do dzis dnia nie zrobilem tego na perfect...
hard od jakos 1:24

hard od jakos 1:24