👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak ktoś napisał, i tak lepsze niż efekty specjalne w polskich produkcjach.

na co te ironie, skoro pewnie większość z nas nigdy tak nie będzie umieć

Astartte
dzieciaki maja zajawke i dobrze, od czegos trzeba zacząć ?? oO
Hahhahaha potem HARD jak gimbus rozwala 3/4 szkoły! Hameryka pełną gębą
dzieciaki maja zajawke i dobrze, od czegos trzeba zacząć ?? oO
Hahhahaha potem HARD jak gimbus rozwala 3/4 szkoły! Hameryka pełną gębą

nawet ujęcia kamery są dobre. chłopaki wiedzą jak przedstawić dobrze obraz, żeby była i jasna fabuła i wartka akcja. wątpię, żeby się tego specjalnie gdzieś uczyli, więc na moje chłopaki mają ekstra wyczucie
na tym etapie to chyba niewiele osób tak ma

znowu filmik robiony dla zabawy na zachodziei znowu lepsze efekty niz w naszym kinie...

He he...
Też się tak kiedyś bawiłem. Brat kręcił analogiem na nagrywaniu wstecznym i potem wychodziło, że wskakiwałem sobie na 3 metry w górę
Też się tak kiedyś bawiłem. Brat kręcił analogiem na nagrywaniu wstecznym i potem wychodziło, że wskakiwałem sobie na 3 metry w górę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie