👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

M60

Mitsubishi G4M

T-34 z widocznym numerem seryjnym wieży

Pak 38
Boże, jak ja uwielbiam patrzeć na rzeczy na dnie oceanów, mórz i tak dalej. Nie wiem czy wy tak macie - czy tylko ja personalnie mam taki dziwną kapę - ale lubię patrzeć jak toną duże samoloty albo statki. Dziwne fest, ale co zrobić. Dobry temat
.

mjrZenada napisał/a:
Dzięki i nie ma sprawy. Często gęsto w zatoce Puckiej, kiedy jest mniej wody, można podjeść do ORP Kujawiaka, bez potrzeby zakładania sprzętu.
to mnie Kolego zaciekawiłeś....
mówisz, że można tam bezproblemowo dojść bez sprzętu? no chyba nie od samego brzegu? (pomijając już nawet odległość - chyba najbliżej i najpłycej jest od Kuźnicy, ale to i tak ze 3,5 km) Wiki i inne źródła podają, ze wrak leży na 5 metrach?
Nie ukrywam, ze przy najbliższej okazji i przy ekstremalnie niskim poziomie wody sam bym się tam wybrał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie