Widziałem różną iluzję, przez magików prostych do magików którzy chcieli być aż zbyt zajebiści i ustawiali sobie ludzi pod występy.
Ale magia którą chciałem wam przedstawić po prostu powoduje, że kopara idzie na sam dół.
Jest naprawdę niesamowity.
Enjoy.
Ps1. Pewnie Kim go uczył od podstaw j🤬iec
Ps2. Piosenka - nie wiem jak tego w sumie można nie znać - nazywa się Darude - Sandstorm - tak na wszelki wypadek
Ze oślepionymi i ogłuszonymi ptakami to każden potrafi. Złap gołębia w Rynku i poćwicz, zasrańcu.
W Jewropskim Eurolandzie już nie nada takich sztuczek.
Jestem lepszy, potrafię wyciągnąć ptaka z rozporka.
Konto usunięte
2013-06-01, 3:28
że niby znikneły z klatki pod koniec tak serio jak klatka sie składa w finale to góra klatki schodzi w dół zgniatając gołębie czyli wychodzi na to że gołąbki są jednorazowego użytku a te bęcwale zapłaciły spory hajs by se obejrzeć jego występ a to zwykłe mordowanie gołębi a prosciej by było je młotkiem poczaskać a nie taką szopke odp🤬lać .
Konto usunięte
2013-06-01, 5:28
emagia.org
k🤬a sory emagia.pl za malolata jeszcze kupilem se "Zestaw lewitujaca husteczka" , podjarany czekam i co k🤬a , dostalem szpulke sznurka a szerokosci wlosa i plyte na ktorej chlop wklada sobie w ryj jeden koniec w niewidzialny sposob i zgniata kartke papieru i WOW LEWITACJA , nie lubie iluzjonistow bo to co robia to walenie w c🤬ja , dziekuje dobranoc
Konto usunięte
2013-06-01, 7:21
a ja się przyznam ... żal mi tych zwierząt pewnie są zgniatane przez ciemne kieszenie i zakamarki magika
niech jedzie na górny sląsk tam jest od c🤬ja gołębi
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Konto usunięte
2013-06-01, 8:43
jeden taki wysłany do korei pn rozwiąże im problem głodu:)
"lepszy mistrz" genius
w przyrodzie nic się nie zmarnuje. po występie wróci do swojego interesu, a my te gołębie zjemy jako kurczak 5 smaków
niech zrobi to samo w kąpielówkach, wtedy będzie dobry.
Konto usunięte
2013-06-01, 10:18
p🤬lony zółtek nie maja co jesc to czaruja golebie a potem je jedza tak samo ak szczury i inne badziewia tylko szkoda ze sa tak c🤬jowi i se kurczaka nie wyczaruja to żarcia pierodlony niech mi zrobi nowy telefon lepiej
JA p🤬le.. gdzie on jest zajebisty??
Konto usunięte
2013-06-01, 10:39
Na pewno mu nasrały w rękawach.
Konto usunięte
2013-06-01, 11:01
4:17 widać jak gołębie spadają w podłogę jest tam mało miejsca dlatego je musiał poukładać
pomieści więcej gołębi w tych rękawach niż gołębnik mojego wujka