👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up up
i jeszcze o jazzmanach-nierobach, przygłuchych miłośnikach klasyki, brudasach z Woodstocku i fanach Zbyszka Wodeckiego.
Może wszystkim miłośnikom muzyki wsadźmy coś w dupę.
Czego ty słuchasz skoro uważasz się za lepszego?
i jeszcze o jazzmanach-nierobach, przygłuchych miłośnikach klasyki, brudasach z Woodstocku i fanach Zbyszka Wodeckiego.
Może wszystkim miłośnikom muzyki wsadźmy coś w dupę.
Czego ty słuchasz skoro uważasz się za lepszego?

Wy nie trawicie dubstepu a ja nie trawie metalu. Jestem tolerancyjny ale tolerancja tez ma swoje granice.
Ani to śmieszne ani sadystyczne... Strata czasu. Może jednak wrócicie na wykopy czy coś tam z takimi wrzutami?
I znowu ten wieśniacki dubstep
I znowu ten wieśniacki dubstep

Widze, ze inteligencja niektorych uzytkownikow nie przekracza sredniej ludzi uziemionych na oddzialach zamknietych

Wyszło na to, że opieprzyłem moderatora
A miało być do perwersyjnego chama o głupim nicku...

A miało być do perwersyjnego chama o głupim nicku...

NIe , nie dlatego . Dlatego , ze ich nie lubie . A wiesz dlaczego ? BO MOGE .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie