Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Masz racje, potrafimy tylko narzekać. Potrzeba kogoś kto to wszystko poprowadzi, zbierze większą grupę. Niestety rząd "zamknął" wszystkie większe zakłady tj. stocznia i nie ma dużej grupy ludzi, która pójdzie za kimś kto ruszy pierwszy. Bo jak niby zebrać grupę w internecie? Ludzi którzy się nie znają i nie ufają sobie?
Sorry, ale planowanie jakiegoś przewrotu czy tam powstania społecznego jest co najmniej śmieszne. Już pomijam, że po takim czymś jeszcze gorszy męt dostałby się do władzy.
"LISTA OBECNOŚCI Ś.P. LECHA KACZYŃSKIEGO W KATYNIU
10 kwietnia 2006 r. - nieobecny
17 września 2006 r.- nieobecny
10 kwietnia 2007 r. - nieobecny
17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu)
10 kwietnia 2008 r. - nieobecny
17 września 2008 r. - nieobecny
10 kwietnia 2009 r. - nieobecny
10 września 2009 r. - nieobecny
2010 - ................................ ......(wybory prezydenckie i samorządowe)
i po co dorabianie do tego jakiejś mitologii?!?"
Jeździ co 5 lat, tak jak się powinno. A ciemny lud stawia piwa bo niekumaty. Inteligentni ludzie odbiorą to jako dowód, że jemu zależało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie