Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Jako ze jestem zwolennikiem swobodnego dostepu do BRONI PALNEJ, jak i bialej.

Wrzucam konkretny Material dotyczacy Swobodnego Posiadania Broni w USA i jego Regulacjach.

Dla lewakow i gowna - czyt. gejow Material sie nie spodoba.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riffer 2013-05-03, 23:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Olasty 2013-05-03, 23:24 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 23:31 6
Prosta zależność.
Przestępca stoi ponad prawem-nie liczy się z nim, może mieć każdy rodzaj broni.
Ofiara do prawa musi się dostosować- chodzi mi o możliwości obrony własnej.
Jeśli prawo w tej sytuacji coś ogranicza, to tylko ofiarę.
Zgłoś
boolgot 2013-05-03, 23:46 18
Cytując wywiad z JKM:

TVN: - Nie będę czuł się bezpiecznie wiedząc, że kilku ludzi wokół mnie ma broń i może mnie zabić jeśli na nich źle spojrzę czy krzywo się uśmiechnę.
JKM: - A jak ma czuć się kobieta idąc ulicą i wiedząc, że każdy facet ma przy sobie narzędzie gw🤬tu ?
TVN: - Nie każdy facet jest gw🤬cicielem.
JKM: - Nie każdy uzbrojony jest mordercą.

koniec wywiadu i cytatu
Zgłoś
Riffer 2013-05-03, 23:57 4
Zgłoś
karkov666 2013-05-04, 0:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-04, 0:23 1
Powiem tak. Jak jakis debil wyciagnie pukawke na ulicy, to przy powszechnym dostepie broni palnej bedzie mial 5 pukawek w siebie wycelowanych w ciagu 3 sekund. Zreszta bandyta bedzie wolal nielegalna bron, bo brak rejestracji i tania. Przy obwodzie kalingradzkim mozna kalasznikow AK 47 dorwac za 1k euro razem z amunicja. Pozadny pistolet ze sklepu by kosztowal by 1,5k PLN. Mozna miec cien nadzieji ze uda sie obronic, do tego taka bron nielatwo ukryc (w przypadku ak).
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-05-04, 0:37 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-04, 1:28 1
Zgłoś
KKdemona 2013-05-04, 2:05
@WhoCaresAboutNick
Nie wierzę ci, kumpel napadł typa (nie rabunkowo ale jak to się mówi za darmo) ,połamał mu kości w twarzy i dostał wyrok w zawiasach Co moim zdaniem powinno się dla niego skończyć więzieniem, ale jednak był wolny. Więc nie wymyślaj bo ,żeby trafić do paki za przekroczenie granic obrony koniecznej to musiał złamać mu rękę a potem skakać po głowie. Prawo nie powinno zezwalać na lincz bo to nas odróżnia od afryki
Zgłoś
ypsilanti 2013-05-04, 2:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-04, 2:47
govinem - dzięki za wzruszyłem się
Zgłoś
oozyxak0o 2013-05-04, 7:52
Nawet gdyby w Polsce broń palna była legalna to i tak byłoby stać na nią tylko nielicznych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-04, 8:06
Jack Daniel's napisał/a:

Jestem lewakiem, nie lubię gówna - czyt. gejów. Materiał mi się podoba. I co powiesz, autorze?

Ja Ci powiem,że pewnie Ci się tylko wydaje,że jesteś lewakiem.
Zgłoś
thez 2013-05-04, 9:00 1
Ja powiem tyle, że polskie społeczeństwo jest całkowicie rozbrojone (nigdy na przestrzeni wieków nie było tak źle), do tego nie posiadamy (praktycznie, nie mówie o teorii) wojska. Do tego jesteśmy uzależnieni od Niemców, ktorzy byli naszym wrogiem jeszcze przed chrztem Polski.

Na bank nie pozwolą nam posiadać broni bo nasz kraj ma być landem niemieckim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem