Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
buri406 2025-04-01, 14:50
Też mam wrażenie że to ustawka
Zgłoś
janiestad666 2025-04-01, 15:34 3
Niestety ale jak nienawidze wszelkiej masci skosnookich chinoli guwnojadow, tajwancow, koreancow i wszelkie go kurestwa bardziej przypominajace zwierzeta niz czlowieka, nie szanujacego zycia ludzkiego i zboczencow japonskich, mangozjebow to trzeba niestety przyznac ze ichniejsi chlopaczki sluchajacy k popu i tanczacy do mang i anine i wszelkiej masci innego chinskiego zboczenstwa, to chociaz bardziej spedaleni od naszych prawilniaczkow sluchajacych bonusow, uprawiajacych fane mma i dilujacych chwastami gangsterow maja widac wieksze poczucie narodowosci i szacunku do siebie zeby sie nie ponizac przed bambusami. Nie to co u nas jak nasi gangsterzy bola, boxdel, ta k🤬a z abstrah🤬jow co jej imienia zapomnialem , i nawet jakis pilkarzyk czy tam raperek sie pojawil i dal murzynowi skakac po swoim sanochodzie. Biegali jak psy a murzyn i olal na koniec i tylko p🤬lil jaka polska piekna, cywilizowana a potem pojechal do norwegii gdzie go prawie ciapaci stratowali i to mu kontent zrobilo. polska jest nudna w c🤬j i sie plaszczy przed banbusami, taka prawda, juz niemcy maja lepsza kulture
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-04-01, 15:55 3
Taka inteligencja że gdyby mu żółtek nie przypomniał rodowego języka to by się do dziś gapił na tego banana i zastanawiał o c🤬j chodzi
Zgłoś
Antkowiak1992 2025-04-01, 16:07
@A4boNla3hon3: wiesz myślę że masz absolutną rację
Zgłoś
blokershk 2025-04-01, 16:08 2
Już ryżojada polubiłem
Zgłoś
esa 2025-04-01, 16:44 3
chiny mają 5000 lat udokumentowanej historii
Zgłoś
Uzi99 2025-04-01, 17:19 2
Pod tym względem Azjaci są w porządku
Zgłoś
Medikk 2025-04-01, 18:34
Co to za uprzywilejowany negroid?
Zgłoś
POeBaNy 2025-04-01, 18:56 3
O co ta afera? Dali kartkę na drzwiach, żeby nie karmić zwierząt? Nie dali. No to o co takie halo? Conie jest zakazane, to jest dozwolone.
Zgłoś
Velpi 2025-04-01, 18:58
A4boNla3hon3 napisał/a:

Azjata go nie poniżył. Azjata pokazał dla małpy że nigdy nie będzie człowiekiem.
Azjaci mieli cywilizację zanim małpy zeszły z drzew. Zanim wódz wioski oddał tumanów co się nie nadawali do niczego. I takich co się dali złapać w siatkę na własnej ziemi/drzewie.

Wersje historyczne mają to do siebie, że są prawdziwe. Od razu widać na tym filmie łańcuch kulturowy.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-01, 19:11 2
Małpia agresja na widok banana to chyba nie jest naturalne zachowanie
Zgłoś
kreska90 2025-04-01, 19:16
Co to za sławny murzyn?
Zgłoś
Kutaw 2025-04-01, 20:00
ism napisał/a:

@
:
Jara mnie to z społeczno-historycznego punktu widzenia, bo to naprawdę ciekawe zjawisko, jak zwykły chłopak swoją charyzmą potrafi przyciągnąć miliony ludzi. Te biedne miernoty, które się za nim uganiają... działają tu w zasadzie te same mechanizmy, które kierowały tłumami w przeszłości, i które stały za popularnością wielu postaci historycznych. Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga ludzi do tego cz🤬cha. Z czystej ciekawości próbuję przeanalizować, co sprawia, że potrafi on budzić w ludziach takie emocje. To zjawisko ma wiele warstw, w tym psychologicznych i kulturowych, a jego analiza pozwala mi lepiej zrozumieć mechanizmy wpływu w dzisiejszym społeczeństwie.
Lubię też patrzeć na szaleństwo tłumu, na niezręczne interakcje i wpadki. Wszystko to możliwe dzięki surowej, niepociętej i niezmoderowanej naturze streama.

Rasa panów za tym stoi prost, white Power!
Zgłoś
biegu86 2025-04-01, 22:28 1
ism napisał/a:

@
:
Jara mnie to z społeczno-historycznego punktu widzenia, bo to naprawdę ciekawe zjawisko, jak zwykły chłopak swoją charyzmą potrafi przyciągnąć miliony ludzi. Te biedne miernoty, które się za nim uganiają... działają tu w zasadzie te same mechanizmy, które kierowały tłumami w przeszłości, i które stały za popularnością wielu postaci historycznych. Zastanawiam się, co tak naprawdę przyciąga ludzi do tego cz🤬cha. Z czystej ciekawości próbuję przeanalizować, co sprawia, że potrafi on budzić w ludziach takie emocje. To zjawisko ma wiele warstw, w tym psychologicznych i kulturowych, a jego analiza pozwala mi lepiej zrozumieć mechanizmy wpływu w dzisiejszym społeczeństwie.
Lubię też patrzeć na szaleństwo tłumu, na niezręczne interakcje i wpadki. Wszystko to możliwe dzięki surowej, niepociętej i niezmoderowanej naturze streama.

Ok spoko, a kto to w ogóle k🤬a jest i o co chodzi?
Zgłoś
Bahu 2025-04-02, 10:48
ism napisał/a:

ogladalem 3 streamy z chin i jakims cudem przegapilem to
a ok, byl wczoraj kolejny

Aleś k🤬a zjeb.
Zgłoś