Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Traba 2025-04-24, 21:12
Proto napisał/a:

Dostał byś na pysk tym gównem c🤬o 2metrowa p🤬da

Jeszcze nie dostałem, a wykonanych mam na koncie ponad 100

[ Dodano 2025-04-24, 21:15 ]
Proto napisał/a:

Dostał byś na pysk tym gównem c🤬o 2metrowa p🤬da

A c🤬y to sobie szukaj Na Allegro bo to jedyna jaka zobaczysz w życiu.
2m + 125kg wagi z gównem W siatce Twojego pieska.
Zacznijcie wychowywać Ta swołocz
Zgłoś
widez2 2025-04-25, 0:47
Traba napisał/a:

Każde polskie k🤬a osiedle.
To jest klasa Polaków. Sranie psami na wspólnych trawnikach Bo przecież nikt nie widzi.
Miara chamstwa I kurestwa. Efekt wybudowania obecnego społeczeństwa Na robotniczej swołoczy Bez szkoly powojennej Polski. Inteligencja została zabita, wywieziona, potem jeszcze 2 razy przypominanie jej Gdzie jej miejsce. Efekty działań Stalina I jego następców widac Po Dziś dzień na Naszych podwórkach.

generalnie się z Tobą zgadzam, ale o ile mogę coś doradzić, wyprowadź się z tego osiedla, bo najwyraźniej strasznie Cię to frustruje.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-25, 10:35
Traba napisał/a:

To jest klasa Polaków. Sranie psami na wspólnych trawnikach Bo przecież nikt nie widzi.
Miara chamstwa I kurestwa. Efekt wybudowania obecnego społeczeństwa Na robotniczej swołoczy Bez szkoly powojennej Polski. Inteligencja została zabita, wywieziona, potem jeszcze 2 razy przypominanie jej Gdzie jej miejsce. Efekty działań Stalina I jego następców widac Po Dziś dzień na Naszych podwórkach.

napisałeś na naszych, więc tam mieszkasz, skoro tam mieszkasz, to jesteś potomkiem tej klasy robotniczej. pewnie siedzisz na socjalu i wp🤬lasz czipsy i popijasz najtańszym piwem z biedronki. siedzisz na sadolu i komentujesz udając inteligenta.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Traba 2025-04-26, 15:23
Karboksylator napisał/a:

napisałeś na naszych, więc tam mieszkasz, skoro tam mieszkasz, to jesteś potomkiem tej klasy robotniczej. pewnie siedzisz na socjalu i wp🤬lasz czipsy i popijasz najtańszym piwem z biedronki. siedzisz na sadolu i komentujesz udając inteligenta.

Ja tam nie mieszkam. Ja tam poluję.
Zgłoś
jajkob 2025-04-27, 21:48
Traba napisał/a:

Ale brednie, nie masz pojęcia o czym mówisz
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-28, 13:28
Traba napisał/a:

Ja tam nie mieszkam. Ja tam poluję.

a to przepraszam, zwracam honor

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś