👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja pier obrońcy traktorów i wsi się znaleźli
Pewnie ! po Co budować boiska ! można przecież na tej ziemi posiać i potem sobie śmigać traktorem do woli !
Po co rajdy typu tour de france ?! lepiej se kombajnem pośmigać !
Na co komu sport ! Na co komu wyścigi ?! F1 ? co to za bzdura tyle dobrej ziemi do sadzenia ziemniaków by było !
Zatem apeluje do sportowców wszelkiej maści rzućcie to wszystko w cholerę i zajmijcie się uprawą ziemi ! Im będzie was więcej tym więcej jedzenia na talerzach a nikt nam Polakom nie powie że nie jesteśmy mistrzami ! bo będziemi mistrzami w obsiewaniu i zbieraniu plonów !
Droga na 100% była zamknięta ale wieśmak postanowił że wyskoczy tego dnia przewietrzyć swą brykę!
i kto mu zabroni !

Deicide1 napisał/a:
Ja pier obrońcy traktorów i wsi się znaleźli
Pewnie ! po Co budować boiska ! można przecież na tej ziemi posiać i potem sobie śmigać traktorem do woli !
Po co rajdy typu tour de france ?! lepiej se kombajnem pośmigać !
Na co komu sport ! Na co komu wyścigi ?! F1 ? co to za bzdura tyle dobrej ziemi do sadzenia ziemniaków by było !
Zatem apeluje do sportowców wszelkiej maści rzućcie to wszystko w cholerę i zajmijcie się uprawą ziemi ! Im będzie was więcej tym więcej jedzenia na talerzach a nikt nam Polakom nie powie że nie jesteśmy mistrzami ! bo będziemi mistrzami w obsiewaniu i zbieraniu plonów !
Droga na 100% była zamknięta ale wieśmak postanowił że wyskoczy tego dnia przewietrzyć swą brykę!
i kto mu zabroni !
Boże, widzisz i nie grzmisz.

no niestety wieśniaki to bardzo często właśnie ludzie z miasta, którzy nie mają mózgu, dosiadają swoje bmw albo golfa i mają się za kozaków. Koleś mógł wyjechać z pola na tą drogę i nie był świadomy że to trasa rajdu, nie wypowiadajcie się, jeśli nie wiecie jak było i nie zastanowiliście się jak do tego mogło dojść. Na pewno nie jechał zbyt długo tą drogą bo znalazł by się ktoś z organizatorów albo kibiców kto by go ostrzegł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie