📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Lis ma więcej rozumu niż kamerzysta. Przynajmniej się nie odzywa.
Ty widziałeś kiedyś normalna chatę? Tez masz w domu klamki jak w hotelach i rurki na zewnątrz?
Mr.Martin napisał/a:
Ale jaki ty masz problem? Normalna chata
Ty widziałeś kiedyś normalna chatę? Tez masz w domu klamki jak w hotelach i rurki na zewnątrz?
Mr.Martin napisał/a:
KonioBijca napisał/a:Ale jaki ty masz problem? Normalna chataTypowe polactwo buractwo i melina, w której owe polskie buractwo mieszka. No comment...
On w genach i krwi czuje że mieszkając w Polsce powinien dostać chatę z piecem na bio opał, dużym podwórkiem i własną kolejką z wagonikami. I powinni mieszkać tam tylko tacy jak on, a nie wredni Polacy.
No cóż może ma racje. Jest nawet taka miejscówka nie daleko Krakowa. Tyle że niemcy musieli by rzadzić w Polsca troszkę bardziej niż teraz.
To ogólnie lis co przychodzi kraść szamke kota naszego tzw hotelowego co go karmimy i musiałem wziąć kota stamtąd otworzyć drzwi wejściowe i te oś toalety i poczekać aż sam ucieknie , no nie chciał wyjść za c..j XDD
dennissliwa napisał/a:
Szkoda że nie ma nagrania co było pózniej
flexiq napisał/a:
To ogólnie lis co przychodzi kraść szamke kota naszego tzw hotelowego co go karmimy i musiałem wziąć kota stamtąd otworzyć drzwi wejściowe i te oś toalety i poczekać aż sam ucieknie , no nie chciał wyjść za c..j XDD
Jak się tam dostał? Ciekawi mnie to.
KonioBijca napisał/a:
Filmik ukazuje bogaty zasób słownictwa śmietanki polskiego społeczeństwa oraz luksusowy apartament wykończony w najwyższym, europejskim standardzie, w którym polska śmietanka mieszka oraz to, jak wspaniały stosunek Polacy posiadają do zwierząt i otaczającej ich przyrody.
Więcej nie wysrasz?

budgie73 napisał/a:
Więcej nie wysrasz?
Tobie do pyska? Chętnie.
Koleś gada jak ze znajomym, założę się, że sam go tam wpuścił, a teraz wygania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie