wj🤬i się do domu bez pukania, co za brak kultury !
podpis użytkownika
Spokojnie Andrzeju, to się wyklepie.
Niemniej pierwsza jej reakcja wskazywała, że chce sp🤬olić. Dopiero potem się zreflektowała

dorzucę się do pytania, co to za autko? kiedyś podobnym jeździły zakonnice w serii filmów o żandarmach, ale wątpię, żeby to był citroen
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Ale brawura, dobrse ze nie jechał z pełną prędkością 15km
podpis użytkownika
Jak słabym trzeba być człowiekiem, aby bez wstydu przyznawać się, że jakaś obca mu osoba miała w sobie tyle siły, by obrazić jego uczucia religijne? Jak słabe musiały być te uczucia?
kodi22 napisał/a:
Piwo dla matki, nie mozliwe że jest chinkom
Nie jest. Jest tylko Chinką.
kodi22 napisał/a:
Piwo dla matki, nie mozliwe że jest chinkom
Zawsze myślałem że to om na końcu zamiast ą to wada wymowy ale widzę że to tylko sp🤬olenie umysłowe.
Karboksylator napisał/a:
dorzucę się do pytania, co to za autko? kiedyś podobnym jeździły zakonnice w serii filmów o żandarmach, ale wątpię, żeby to był citroen
MEIYANG
4-osobowy, miejski samochód elektryczny. Prędkość maks.: 45km/h.
Na Ali Express, można kupić za 7500 zł.
mesjans napisał/a:
Zawsze myślałem że to om na końcu zamiast ą to wada wymowy ale widzę że to tylko sp🤬olenie umysłowe.
Ostatnimi czasy takie przygłupy "myślą", że celowe popełnianie rażących błędów ortograficznych jest zajebiście zabawne. Ot, mentalna gówniarzeria w natarciu...
Trzeba przyznać, że dzieciak przynajmniej miał instynkt samozachowawczy i próbował uciec.
[ Dodano: 2025-06-05, 06:13 ]
@WąsatyZbój
Szkoda, że nie możemy mieć taniego samochodu takiego jak ten tutaj w Stanach, przynajmniej w mieście, gdzie ograniczenie prędkości wynosi tylko 25 mil na godzinę
[ Dodano: 2025-06-05, 06:14 ]
@WąsatyZbój
Szkoda, że nie możemy mieć taniego samochodu takiego jak ten tutaj w Stanach, przynajmniej w mieście, gdzie ograniczenie prędkości wynosi tylko 25 mil na godzinę
[ Dodano: 2025-06-05, 06:13 ]
@WąsatyZbój
[ Dodano: 2025-06-05, 06:14 ]
@WąsatyZbój
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
WąsatyZbój napisał/a:
MEIYANG
4-osobowy, miejski samochód elektryczny. Prędkość maks.: 45km/h.
Na Ali Express, można kupić za 7500 zł.
dzięki wielkie, chyba sobie taki kupię.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę