👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak już jesteśmy przy Leszku, to zobaczcie filmik jaki nagrał wielki Polski patriota dzień po jego śmierci [*]

Zamknąć kościoły, bo z moich podatków
Zamknąć stadiony, bo z moich podatków
Zamknąć baseny, bo z moich podatków
Zamknąć teatry i filharmonie, bo z moich podatków
Ścieżki rowerowe też zamknąć, bo z moich podatków a ja rowerem nie jeżdzę.
Uczepiliście się tak tego kościoła a sprawa jest prosta.
Każdy chodzi tam gdzie chce - jeden lubi kulturę, drugi sport, a trzeci pomyka do kościoła. Każdą z ww placówek państwo dotuje (chociaż kościół to akurat najmniej).
Jedyne więc co możecie zamknąć, to własne japy i przestać powtarzać wytarte slogany: "kościół to mafia" i "z moich pieniędzy" wkładane wam do pustych głów przez polityków.
Wczoraj Senyszyn skrzekliwym głosem jak to z winy kościoła u ginekologa nie można dostać pigułek antykoncepcyjnych. Kto uwierzył to się chyba sam po takiej pigułce urodził i ma jakieś zaćmienia umysłu.
Wracając do tematu - bie chcesz chodzić do kościoła, to nie chodź, nie interesuj się, nie wypowiadaj się.
Zamknąć stadiony, bo z moich podatków
Zamknąć baseny, bo z moich podatków
Zamknąć teatry i filharmonie, bo z moich podatków
Ścieżki rowerowe też zamknąć, bo z moich podatków a ja rowerem nie jeżdzę.
Uczepiliście się tak tego kościoła a sprawa jest prosta.
Każdy chodzi tam gdzie chce - jeden lubi kulturę, drugi sport, a trzeci pomyka do kościoła. Każdą z ww placówek państwo dotuje (chociaż kościół to akurat najmniej).
Jedyne więc co możecie zamknąć, to własne japy i przestać powtarzać wytarte slogany: "kościół to mafia" i "z moich pieniędzy" wkładane wam do pustych głów przez polityków.
Wczoraj Senyszyn skrzekliwym głosem jak to z winy kościoła u ginekologa nie można dostać pigułek antykoncepcyjnych. Kto uwierzył to się chyba sam po takiej pigułce urodził i ma jakieś zaćmienia umysłu.
Wracając do tematu - bie chcesz chodzić do kościoła, to nie chodź, nie interesuj się, nie wypowiadaj się.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie